BTC USD 42,530.6 Gold USD 1,775.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Latihan Praktikal..

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
Salam..

Alkisah mcm ni, aku ada join Latihan Keusahawanan Siswazah (LKS) Anjuran MEDEC @ MARA..Aku join kat "U" n sekarang ni aku kene completekan Modul 6, dengan cara pergi ke mana2 company utk belajar pasal modus operasi syarikat tu.. After that, aku kene buat pelan perniagaan utk dibentangkan..

So, aku bercadanglah nak buat praktikal kat kedai jual barang2 "Hardware" ni..Aku kene buat praktikal tu dlm masa 1 bulan n skunk aku ade 1 mggu aje utk cari tempat praktikal tu..

So, aku nak mintaklah sape2 yg ade kedai hardware area2 Perak n Penang tu, harap bolehlah bgtau kat sini ye..

Memang banyak kedai hardware tapi aku dah try apply n banyak tak terima coz diorg bgtau direct terus sebab aku ni student UiTM, praktikal aku ni under MARA n praktikal aku ni sebabkan banyak operasi kedai diorg terpaksa diberitahu.. Aku bukan nak bawak isu ape2 kat sini tapi tulah jwpan aku terima..

Korang pun tahukan kedai hardware banyak milik sape??So, harap mane2 taukey kedai yg ade dlm forum ni bermurah hati nak benarkan aku praktikal kat kedia diorg tu, aku amatlah hargai.. :)cgrock
 

CG Sponsors




Top
Log in Register