BTC USD 57,312.7 Gold USD 1,788.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

latest update - dah mula niaga :)

haudli

CG Top Poster Club
Messages
47,314
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
just pendapat ye

bahagian atas leh letak one drop perfume

jual sekali
losyen anugerah jgn lupa..itu hot selling gak

dan akhir sekali kopi mahkota dewa
 
Sponsored Post

silverchair959

Legendary Member
Messages
18,404
Joined
Dec 21, 2005
Messages
18,404
Reaction score
96
Points
135
just pendapat ye

bahagian atas leh letak one drop perfume

jual sekali
losyen anugerah jgn lupa..itu hot selling gak

dan akhir sekali kopi mahkota dewa

mekasih tuan...belah2 atas tu bleh letak kotak kosong jer psal rak ni betul2 tepi korridor...tak pasal2 kang kena sambar plak hehehe
 

i4u

Legendary Member
Messages
17,424
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,424
Reaction score
83
Points
130
ape kate tuan wat Pusat Bayaran Setempat spt :

1)Bayaran bil air,letrik,astro,dll
2)Jual topup prepaid
3)Jual insuran
4)Jual tiket bas
5)Jadi ejen BSN
6)Bonuslink point
7)Membership kedai
8)Hantar wang ke luar negara

Secara x lgsg,kedai tuan akan jd tumpuan & dpt meningkatkan 'walk in' customer.

Pernah ke tuan terfikir wat membership utk dobi?Penting dpt menarik regular customer.

Atau tuan boleh wat promosi dobi 10x akan dpt free insuran.

Jika berminat utk tahu lebih lanjut bleh sms 012-6376515 Muhd.tq
 

alonso

CG Hardcore Club
Messages
62,520
Paid Membership
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
bole letak cheezy sauce skali:))
 

silverchair959

Legendary Member
Messages
18,404
Joined
Dec 21, 2005
Messages
18,404
Reaction score
96
Points
135
ape kate tuan wat Pusat Bayaran Setempat spt :

1)Bayaran bil air,letrik,astro,dll
2)Jual topup prepaid
3)Jual insuran
4)Jual tiket bas
5)Jadi ejen BSN
6)Bonuslink point
7)Membership kedai
8)Hantar wang ke luar negara

Secara x lgsg,kedai tuan akan jd tumpuan & dpt meningkatkan 'walk in' customer.

Pernah ke tuan terfikir wat membership utk dobi?Penting dpt menarik regular customer.

Atau tuan boleh wat promosi dobi 10x akan dpt free insuran.

Jika berminat utk tahu lebih lanjut bleh sms 012-6376515 Muhd.tq

terima kasih diatas cadangan tuan :)

dobi saya mmg dah automatik jadi membership pasal sy guna sistem...key in no tel dah bleh tgk point customer byk mana...

saya berminat dgn 8)Hantar wang ke luar negara pasal sini ramai gak indon...kena apply ke ??

bole letak cheezy sauce skali:))

kena letak dlm peti sejuk beku ke tuan ?
 

i4u

Legendary Member
Messages
17,424
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,424
Reaction score
83
Points
130
terima kasih diatas cadangan tuan :)

dobi saya mmg dah automatik jadi membership pasal sy guna sistem...key in no tel dah bleh tgk point customer byk mana...

saya berminat dgn 8)Hantar wang ke luar negara pasal sini ramai gak indon...kena apply ke ??

ok dah pm bro..:)
 

alonso

CG Hardcore Club
Messages
62,520
Paid Membership
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
terima kasih diatas cadangan tuan :)

dobi saya mmg dah automatik jadi membership pasal sy guna sistem...key in no tel dah bleh tgk point customer byk mana...

saya berminat dgn 8)Hantar wang ke luar negara pasal sini ramai gak indon...kena apply ke ??



kena letak dlm peti sejuk beku ke tuan ?

tak payah peti sejuk beku,display atas meja dah cukup sbb tu tepung je:)):)paid
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register