BTC USD 37,712.5 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

latest update - dah mula niaga :)

silverchair959

Legendary Member
gem
Messages
18,420
Joined
Dec 21, 2005
Messages
18,420
Reaction score
96
Points
135
Salam warga CG,

Saya ada terfikir nak berniaga produk2 kesihatan yang mcm kat dalam gambar ni. Nak letak rak kaca tu kat depan kedai dobi saya dan utk permulaan nak letak barang2 yg dijangka hot dulu.

Sambil2 tu ingat nak jual produk2 ni secara online.

Apa kata warga CG yer :)



latest update - dah mula niaga :)

 
Last edited:
Sponsored Post

SHO6

Active Member
Messages
1,245
Joined
Mar 8, 2008
Messages
1,245
Reaction score
75
Points
30
Salam warga CG,

Saya ada terfikir nak berniaga produk2 kesihatan yang mcm kat dalam gambar ni. Nak letak rak kaca tu kat depan kedai dobi saya dan utk permulaan nak letak barang2 yg dijangka hot dulu.

Sambil2 tu ingat nak jual produk2 ni secara online.

Apa kata warga CG yer :)


Boleh cuba Yusmira Trading, Ombak Besar, Tia Amelia punya produk bro....:)cgrock
 

skYnEt-gEnIUs

Banned
gem
Messages
23,970
Joined
Aug 19, 2010
Messages
23,970
Reaction score
501
Points
161
ok ugak tu,blh jual top up skali,servis bayo bil on9 ugak...
 

skYnEt-gEnIUs

Banned
gem
Messages
23,970
Joined
Aug 19, 2010
Messages
23,970
Reaction score
501
Points
161
jual topup kedai sebelah dah jual...ehm yg bayar bil online tu kita guna online payment mcm cimbclicks atau maybank2u jer kan

ha`ah btol tu,tp kene pastikan tenet laju la kalo idak nnt kastemer marah....

xpe pn kedai sebelah da jual,lg nk best tt jual gula2 ugak yg simple packing,mcm kopiko kee,kalo keropok2 takyah sbb bnyk gune space..

lg best lg tmbh jd agen astro/unifi,daftar skali kat tmpt tu,tmbh lg side income :D:D
 

SHO6

Active Member
Messages
1,245
Joined
Mar 8, 2008
Messages
1,245
Reaction score
75
Points
30
mekasih bro...rasa2 kalau jual online ni boleh jalan tak

Better jadi doorshipper bro..cari product yang establish pastu kontek diorang offer nak buat service tu. Taklah kita pening kepala nak fikir stok atau shipment.

Kalau buat marketing online nak tarik traffic. Silap2 kita terpaksa spam merata2 promosi kita tu.

Pendapat 1pip.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register