To Sell Last Offer!!! RM1400...

CG Sponsors




may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
Lenovo

3000 G400
Intel Pentium Core Duo 800Mhz
2GB RAM
80GB SATA HDD
14" WXGA
Intel® Graphics Media Accelerator X4500
Dual Layer Multiburner Drive (DVD-RW)
Free bag

baru 6 bulan pakai...

reason : dapat laptop baru









RM1500
 
Last edited:
Sponsored Post

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
harga leh runding...
serius buyer only!!!
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
berminat???
harga leh runding...
ni bukan harga mati lagi..
COD kawasan N9, Putrajaya N Selangor
 

GoldFinger

Active Member
Joined
Jan 27, 2008
Messages
1,814
Reaction score
6
Points
25
super..super gak , tu yang Sony Vio tadi aku pm mintak no phone nak deal tuan tanah kedaung tak reply pun...

macam mana super mega sale sekalipun , kalau tak responsif , tak laku juga...itu belum cerita bab keaslian jualan dan lain 2 lagi.... hawau btol !
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
cptnya ..nati abis la...hahahhaha
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
super..super gak , tu yang Sony Vio tadi aku pm mintak no phone nak deal tuan tanah kedaung tak reply pun...

macam mana super mega sale sekalipun , kalau tak responsif , tak laku juga...itu belum cerita bab keaslian jualan dan lain 2 lagi.... hawau btol !

benda tu ada dua jer bro...
sebelum saya masuk kt CG ni, saya mesage kt kawan n abg saya...
kebetulan dia berminat, nak booked terus...
jadi saya jual la kt mereka...

sbb tu saya cakap sold, sbb mereka dah booked...
tak kan saya cakap ada lagi klu benda tu dah kena booked...
nanti org cakap saya permainkan plak...
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
cptnya ..nati abis la...hahahhaha
ni laptop abg saya...
dia beli laptop sony tadi...
tu yang dia jual laptop dia ni...
baru 6 bulan pakai...
dia minta saya tlg iklankan...
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
uish.harga market sekarang berapa bro?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register