To Sell LAPTOP REPAIR!!! 3 BULAN WARRANTY & 100% Money Back Gurantee!!

CG Sponsors




SVR-Marketing

Active Member
Joined
Mar 29, 2013
Messages
1,239
Reaction score
0
Points
20


We are an established Computer Imported and Computer Service Centre (SPECIALIST) since 1996 in Klang.
We provide Laptop Batteries, Ac Power Adapter, LED & LCD Panel and Laptop Repair for any model of Notebook / Laptop / Netbook.
We provide 3 MONTHS and 1 YEAR Warranty for all products.






Servis yang ditawarkan;

1. Membaiki Laptop Problem, Motherboard Problem.
2. Chipset Problem, GPU Problem.
3. Screen problem. Tukar Baru.


>>>>>>>>>>>>>>>><>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<


- Lebih 13 tahun pengalaman dalam membaiki laptop.
- Selepas 3 hari repair kami akan menghantar balik laptop anda secara PERCUMA.
- MONEY BACK GUARANTEE (Jika pembaikan tidak berjaya)
- 3 Bulan WARRANTY!!
- Harga RM280 per motherboard (motherboard problem).
- Jika Chipset anda rosak, kami akan gantikan dengan dgn Chipset yang baru.

Klik --->> LAPTOP PART'S. 100% HARGA BORONG (BATTERY, POWER ADAPTOR, KEYBOARD, LED, LCD)


* RM80 hanya untuk repair AC Jack.


Office Number : 03-3345 3933
Email : [email protected]eting.com


Jika anda berminat, sila hantar / pos laptop anda ke alamat;

SVR Marketing
4 GF, Jalan Pulau Pinang 3,
New Business Centre, Jalan Meru,
41050 Klang, Selangor, Malaysia


GPS COORDINATES
N 3.06062 E 101.45159




 
Last edited:
Sponsored Post

SVR-Marketing

Active Member
Joined
Mar 29, 2013
Messages
1,239
Reaction score
0
Points
20
mai2.. leh post laptop anda klau jauh...
FREE delivery after repair...
WARRANTY 3Bulan sebagai jaminan...
dan MONEY BACK GUARANTEE (jika xberjaya)



:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

ketabaru

Active+ Member
Joined
Feb 17, 2008
Messages
2,913
Reaction score
1
Points
25
laptop dell 1420 problem gpu nvidia asek burn jer..blh rpair lagi ke? brp rm?
 

panie

Fun Poster
Joined
Dec 29, 2012
Messages
471
Reaction score
4
Points
15
salam tt..nak tnya ckit..saya ada sebiji laptop..pasang 2-3 minit then restart..biasanya mslh overheatingkan..atau ada mslh lain..
 

SVR-Marketing

Active Member
Joined
Mar 29, 2013
Messages
1,239
Reaction score
0
Points
20
laptop dell 1420 problem gpu nvidia asek burn jer..blh rpair lagi ke? brp rm?
kena tgk dulu tuan.. tapi klau nak tukat grafic chipset kita mmg ada mesin khas utk tukar chipset ni.. xsemua kedai ada..
RM280 termasuk warranty 3bulan, free delivery lepas repair and money back gurantee jika repair tidak berjaya..

boleh post laptop klau jauh..
 

SVR-Marketing

Active Member
Joined
Mar 29, 2013
Messages
1,239
Reaction score
0
Points
20
salam tt..nak tnya ckit..saya ada sebiji laptop..pasang 2-3 minit then restart..biasanya mslh overheatingkan..atau ada mslh lain..
Auto-off ni punca paling famous kami repair sbb overheating.. Tp wire loose and byk habuk jgk bole jadi punca..
Tapi kena datang bwk laptop jgk bro.. Doctor nak check dulu sakit ape.hehehe..:eek::eek:... Jgn risau, ada warranty...
 

jerryl ke

Fun Poster
Joined
Feb 4, 2010
Messages
205
Reaction score
2
Points
15
bro...mau tanya...ak nyer laptop toshiba on tak sampai 5 saat, terus shutdown...kipas mula2 je jalan...lepas 5 saat terus mati...boleh repair juga ka??
 

SVR-Marketing

Active Member
Joined
Mar 29, 2013
Messages
1,239
Reaction score
0
Points
20
bro...mau tanya...ak nyer laptop toshiba on tak sampai 5 saat, terus shutdown...kipas mula2 je jalan...lepas 5 saat terus mati...boleh repair juga ka??
byk laptop yang kami repair punca sbb auto off mcm masalah cik..
tapi mcmmn pun mmg kena dtg kedai utk check ape problem sebenarnya..
mungkin dari chipset.. klau rase jauh dtg klang, post je laptop tu.
kami akan hantar balik selepas repair...
 

puteh_linux

Active Member
Joined
Dec 5, 2006
Messages
2,326
Reaction score
19
Points
25
TT saya punya netbook tak leh on wifi so leh buatkan permanance on tak?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register