Laptop mampu milik mana yg terbaik?? Acer/asus/dell/hp

Recommended Brokers


Model Laptop Mampu Milik Yg Terbaik


  • Total voters
    0

dauszzz86

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2012
Messages
332
Reaction score
3
Points
15
sy pkai acer xpenah2 lak rosaknnya ..tgk cara org guna gk la kot.. member bru beli asus bape ari je ritu dah rosak tetiba hang xleh bkk.. anto kedai siap mntk maaf lg dan tukar stok baru....
 
Sponsored Post

i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,171
Reaction score
28
Points
120
sy pkai acer xpenah2 lak rosaknnya ..tgk cara org guna gk la kot.. member bru beli asus bape ari je ritu dah rosak tetiba hang xleh bkk.. anto kedai siap mntk maaf lg dan tukar stok baru....
bgsla dpt tkr baru trus on the spot..:)

ade org ckp laptop acer ni yg high spec je kualiti..yg low spec kureng skit & byk kt kdai repair..heheh :D
 

publicManager

Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
1,181
Reaction score
7
Points
25
sy pkai acer xpenah2 lak rosaknnya ..tgk cara org guna gk la kot.. member bru beli asus bape ari je ritu dah rosak tetiba hang xleh bkk.. anto kedai siap mntk maaf lg dan tukar stok baru....
aku tahun 2004 dulu pakai acer, high end user pakai lasak gak la
brapa kali rosak mobo dll lg, pergi hantar service dorang reapire kena tunggu seminggu dua jugak la
bagus la asus replace baru terus
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,533
Reaction score
567
Points
166
Saya pakai Asus A43S, tapi speaker dia rosak sampai skrg hantar utk warranty claim 2 kali masih problem sama.. Hempah!!
antara problem asus yg biasa......tpi asus nie nk buka 48 jam..mmg dia senyum jer.....xde masalah nk overheating ker aper....
 

bintang4

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2007
Messages
8,530
Reaction score
332
Points
81
Lenovo la terbaek..
 

Putu Piring

Active Member
Joined
Jun 27, 2012
Messages
2,401
Reaction score
17
Points
25
sy rasa la tt..baik jual lappy acer ngn asus je sbb student ni nak guna laptop untuk 3 benda je..
1.main game
2.tgok movie
dan yg last sekali buat assignment , tu pun last minit..hehehe
pendapat sy la..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register