Laptop mampu milik mana yg terbaik?? Acer/asus/dell/hp

Recommended Brokers


Latest Threads

Model Laptop Mampu Milik Yg Terbaik


  • Total voters
    0

i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,158
Reaction score
27
Salam kwn2 cg,maaf mod kalo salah parking.:D

Ok aku planning nak jual laptop scr kecil-kecilan..sebabkan modal kecil,ingat nak target 1 model je dulu utk market student..jenama mana yg sng nak jual ACER/ASUS/DELL/HP.

jadi aku mohon pandangan otai2 ttg pilihan terbaik antara 4 model laptop spt berikut :

1) ACER ASPIRE V3-471
2) ASUS A43SD
3) DELL INSPIRON N4050
4) HP PAVILION G4-2110


Major spec :

1) Intel core i3
2) Ram 2GB ddr3
3) 500gb hdd
4) Nvdia Geforce/Ati Radeon
5) 14" LCD
6) DVDRW

p/s: jgnla tnye supplier amik mane..rahsia biz tu..kuikui :)):D:)cgrock

Gambar Laptop :









**boleh la vote kt poll skali ye..tq:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,158
Reaction score
27
boleh nyatakan skali knape pilih laptop jenama t'sebut..:)
 

publicManager

Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
1,181
Reaction score
7
Location
Petaling Jaya
asus biasenye utk gamers,tapi hrga die agak mhl sket banding yg lain..lg 1,target customer ak ore pmpuan..rasenye x mnat game.:D
asus byk model la, pilih je mana sesuai
harga pon dah murah skrg, ko beli yg murah2 sgt pastu cepat rosak ko jugak kena ngan cust ko tu nanti
 
  • Like
Reactions: i4u

i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,158
Reaction score
27
fuhh baru lepas tampal iklan poster kt kolej2 plajar..tgk esk respon bdk 1st year masuk cmne..huhuh :D

rmai peminat laptop asus rupenye..aku pn pkai asus gak..:) tapi kalo nk jual lebih bminat dgn hp pavilion tu sbb jenama die mcm femes lg je..sape pnah bli model HP PAVILION G4-2110 nih??
 

sayasuka

Legendary Member
Joined
Oct 17, 2011
Messages
12,964
Reaction score
100
:eek: ASUS, 'tak sokong' kalau sesiapa nak guna acer & HP :D
...... macamlah aku ada kepentingan :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register