laptop HP korang ada masalah x??

CG Sponsors




shahrezalin

Fun Poster
Joined
Nov 9, 2008
Messages
863
Reaction score
0
Points
10
ladtop lin ada problem la lin pakai compaq preserio v3000..
ladtop lin xblh on langsung..
dah call hp dia bajet nak baiki dalam RM1000..
pastu try anta kat membe dia x blh buat...
and last week anta kat kedai pc area jalan ipoh..
inggatkan blh la baiki tp ari jumaat lepas lin col dia ckp x blh baiki la... so sad :(:)(:)(:)((..
sah kene nak beli ladtop baru ..


korang klau ada problem pakai hp kongsi la kat cni

http://en.kioskea.net/forum/affich-5551-my-pc-won-t-display-anything
 
Last edited:
Sponsored Post

amayzz

Active+ Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
3,119
Reaction score
25
Points
30
mcm adik aku punya jg, power on-off dia rosak tue.. tp dia betulkan murah jer dlm rm80 dia hntr kdai-kdai hntr hq
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
Ape problem smp kena rm1k nak repair tu ek?
 

amayzz

Active+ Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
3,119
Reaction score
25
Points
30
ladtop lin ada problem la lin pakai compaq preserio v3000..
ladtop lin xblh on langsung..
dah call hp dia bajet nak baiki dalam RM1000..
pastu try anta kat membe dia x blh buat...
and last week anta kat kedai pc area jalan ipoh..
inggatkan blh la baiki tp ari jumaat lepas lin col dia ckp x blh baiki la... so sad :(:)(:)(:)((..
sah kene nak beli ladtop baru ..


korang klau ada problem pakai hp kongsi la kat cni

http://en.kioskea.net/forum/affich-5551-my-pc-won-t-display-anything
jgn jual, masih leh betulkan lg tue..compaq mmg cmtu mslh dia.cuba cr kedai yg btul2 bole btulkan.dari beli baru wat rugi jer sdgkan btulkan dia x bnyk mana bajetnya
 

shahrezalin

Fun Poster
Joined
Nov 9, 2008
Messages
863
Reaction score
0
Points
10
jgn jual, masih leh betulkan lg tue..compaq mmg cmtu mslh dia.cuba cr kedai yg btul2 bole btulkan.dari beli baru wat rugi jer sdgkan btulkan dia x bnyk mana bajetnya
yelah dari sakit ati dari anta banyak kedai x blh buat...
lepas ni x nak pakai hp lagi...
 

amayzz

Active+ Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
3,119
Reaction score
25
Points
30
yelah dari sakit ati dari anta banyak kedai x blh buat...
lepas ni x nak pakai hp lagi...
try g HQ terus...tnya nape.ritu adik aku punya v3000 pn itu mcm xleh kuar gmbar tp lampu biru hidup, screen gelap jer...kalu mcm tu sah mmg dia punya power onoff rosak adik aku kena dlm RM80 siap warenti+btulkan wireless xleh detect...
 

shahrezalin

Fun Poster
Joined
Nov 9, 2008
Messages
863
Reaction score
0
Points
10
try g HQ terus...tnya nape.ritu adik aku punya v3000 pn itu mcm xleh kuar gmbar tp lampu biru hidup, screen gelap jer...kalu mcm tu sah mmg dia punya power onoff rosak adik aku kena dlm RM80 siap warenti+btulkan wireless xleh detect...
aah lampu biru 2 ada je...nnt try tanya btl ke kat onn/off dia..
nak hantar kat hq dah abis waranty
 

carnationmyra

CG Top Poster Club
Joined
May 9, 2008
Messages
22,152
Reaction score
165
Points
123
tah la...aritu laptop ak pon prob jgk....anta kat acer centre..die kate...mobo ak rosak....kalo nk btulkan..bek beli baru..tp ak amik balik laptop ak...ak g btul kat mmbe ayah ak....trus ok....nothing happen pon....ak xcayela kalo mobo sesenang je nk rosak....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register