Laporan polis dibuat dakwaan 'menteri ingkar kuarantin'

CG Sponsors




SMI6

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2016
Messages
2,659
Reaction score
561
Points
76
Biasala khadam. Bila team orang tak ikut SOP, tiap-tiap hari dia update.
Tapi bila team sendiri tak ikut SOP, jangan harapla dia mau update berbulan-bulan sampai 46 page.
Kalau team sendiri kita buat-buat tak nampak je la :LOL:
dun-ketari.jpg


hahahaha...

thread CM penang beli mercedes pun tak berkutik.

kelantan beli mercs huih laju hapdate.
 
Sponsored Post

Luke

Super Active Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
5,274
Reaction score
622
Points
121
Sendiri komen, thread ni naik salahkan TT. Hahaaha kepala hotak berjambul. Bawa trhead lain kat sini lepas tu komplen thread yg diminati tak naik2. Berjambul sungguh kepala hotak korang. Nak naikkan thread yg korang minat komenlah kat sana, itu pun nak kena ajar ke?
 

Luke

Super Active Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
5,274
Reaction score
622
Points
121
2C689526-12E7-430F-B533-F605ED5D25AB.jpeg

Komen terakhir 8nov 2020. Kena seru 13 januari 2021. Tahun lepas kot :ROFLMAO:. Katanya hari2 update. Kakahakaha. Sendiri up thread orang lain. Salahkan TT. Sendiri panas.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register