Laporan polis dibuat dakwaan 'menteri ingkar kuarantin'

CG Sponsors




Sponsored Post

Luke

Super Active Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
5,274
Reaction score
622
Points
121
DAP buat, @Luke tak marah.
Laaa berita hangat je pun drpd kepimpinan paling tertinggi. Logiklah fokus pada kerajaan. Yg kau pula marah Menteri dikritik, menteri buat tak marah. Peringkat bawahan kau marah. Buat thread sendiri kot, update sendiri, up thread sendiri. Barulah hidupmu lebih bermakna.
 

Mad_Hatter

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2011
Messages
8,734
Reaction score
1,406
Points
151
Tu yang aku cakap, khadam takkan mau lawan tuannya sendiri. Dah memang kojer khadam main persepsi :ROFLMAO:.

Kenapa bila pembangkang buat takde orang update thread???
Sebab orang lain bukan khadam, takdela nak update setiap hari macam takde kehidupan je aku tengok :ROFLMAO:
 

Luke

Super Active Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
5,274
Reaction score
622
Points
121
Update setiap hari kepala hotak. Orang lain up. Cuba cek berapa kerap TT komen. Seminggu sekali pun susah nak komen. Sibuk ada byk kerja.
 

Mad_Hatter

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2011
Messages
8,734
Reaction score
1,406
Points
151
Orang lain tak up, kita kasi up balik. (y)
Kalau tak up itu tanda sudah jumpa modal baru kot. :sneaky:

Kaki Motong: Kalau team kita yang langgar SOP kita buat2 tak nampak suda. Bukan berita hangat pun 🥳
:ROFLMAO:
 
Last edited:

kopirait

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Apr 18, 2010
Messages
36,484
Reaction score
2,450
Points
206
Dakwaan timbalan menteri kesihatan ingkar SOP PKP tak benar

rsz_datuk_dr_noor_azmi_ghazali_1610590771.jpg


Putrajaya: Dua artikel yang dikeluarkan oleh portal mengenai Timbalan Menteri Kesihatan I, Datuk Dr Noor Azmi Ghazali melanggar arahan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), adalah tidak benar.

Menerusi kenyataan yang dikeluarkan oleh Pejabat Timbalan Menteri Kesihatan I, menerusi portal berkenaan, pihak terbabit mendakwa Dr Noor Azmi menerima kunjungan hormat daripada sekumpulan individu di pejabat beliau.

"Tulisan dan dakwaan yang dibuat oleh kedua-dua portal berkenaan adalah tidak benar sama sekali. Gambar kunjungan itu adalah pada 12 Januari iaitu sehari sebelum pelaksanaan PKP dilaksanakan.

"Oleh itu, Pejabat Timbalan Menteri Kesihatan 1 memohon supaya portal berkenaan menarik balik tuduhan, dakwaan dan maklumat tidak benar yang disiarkan dalam portal terbabit dengan segera.

"Dakwaan yang tidak benar sebegitu boleh memberikan persepsi buruk masyarakat terhadap Timbalan Menteri 1 dan juga Kementerian Kesihatan," katanya dalam kenyataan.

Terdahulu, portal berkenaan memuat naik artikel bertajuk 'Timbalan Menteri Kesihatan langgar PKP lagi?' manakala satu lagi portal berlainan menulis artikel dengan tajuk 'Timbalan Menteri Kesihatan padam gambar lepas disyaki ingkar SOP'.

 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,061
Reaction score
269
Points
41
skang ni jangan buat silap...org cari point je skang ni...sbb kerajaan duk sibuk suh rakyat ikut SOP...tapi tu la...masih byk je agensi yang tak ikut SOP...terutama bab2 mesyuarat ni...maklumla yg duk atas2 ni ramai veteran...tak syok meeting online katanya hahaha
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
30,748
Reaction score
1,414
Points
201
skang ni jangan buat silap...org cari point je skang ni...sbb kerajaan duk sibuk suh rakyat ikut SOP...tapi tu la...masih byk je agensi yang tak ikut SOP...terutama bab2 mesyuarat ni...maklumla yg duk atas2 ni ramai veteran...tak syok meeting online katanya hahaha
Meeting online tak ade makan3 kopi2
 
Sponsored Post
Top
Log in Register