BTC USD 35,546.4 Gold USD 1,764.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

langkawi-jb

g r a n p a

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
5,119
Reaction score
44
Points
70
assalamualaikum...
aku ada sikit masalah...saper penah naik bus dari langkawi ke johor bahru? takpun cara paling cepat dan pantas utk aku sampai ke johor bahru...
 
Sponsored Post

underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,613
Reaction score
4,276
Points
196
nak cara cepat ........
1.naik kapal terbang langkawi ke - kl. dari kl naik bas ke johor bahru
2.naik kapal terbang langkawi ke - singapura . dari airport changi naik bas ke tambak johor

lambat sikit
dari jeti kuala perlis naik bas ke butterworth. dari butterworth naik bas ke johor bahru
 

g r a n p a

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
5,119
Reaction score
44
Points
70
nak cara cepat ........
1.naik kapal terbang langkawi ke - kl. dari kl naik bas ke johor bahru
2.naik kapal terbang langkawi ke - singapura . dari airport changi naik bas ke tambak johor

lambat sikit
dari jeti kuala perlis naik bas ke butterworth. dari butterworth naik bas ke johor bahru

lol...takde ke bus terus ke jb?
kene g kL dulu ke?
kalau flight dari langkawi-KL bape eh?
 

alia_angel

Super Active Member
Joined
Oct 25, 2008
Messages
5,254
Reaction score
29
Points
70
engko nak cepat...naik flight je le...
langkawi ke johor...:-?:-?
 

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
naik flight jer la dari langkawi ke kl, then kl to senai, johor...

p/s: takde flight direct kan?
 

g r a n p a

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
5,119
Reaction score
44
Points
70
naik flight jer la dari langkawi ke kl, then kl to senai, johor...

p/s: takde flight direct kan?

erk...tak perasaan da ada org jawapkan...tq..

nak usha2 rege dulu la..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register