langkawi - homestay di depan pantai.

CG Sponsors




alberq

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2009
Messages
11,738
Reaction score
37
Points
120
7 orang dewasa...2 baby...ye sabtu nei....4 hari 3 malam..bajet holiday ye tuan :) sebab promo airasia je nei terpaksa pergi...
ok tuan confirm ke nak homestay atas air? nak all in ke? kereta sewa? van sekali?
 
Sponsored Post

-RIZUAN-

CG Top Poster Club
Joined
Mar 5, 2008
Messages
20,958
Reaction score
639
Points
161
tumpang skali la thread tt..
awal bln 5...dlm 10 kepala..flight semua dh dpt...
cr rmh jer...
sapa2 ada maklumat tlg pm sy..tq
 

alberq

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2009
Messages
11,738
Reaction score
37
Points
120
kalau boleh PM saya sekali yer tuan. sy pun bercadang nk buat family trip ke langkawi. insyaAllah dalam bulan 4 tahun depan. min 20pax. aktiviti wajib kami nk pergi snorkling di pulau payar, island hoping. lepas tu jalan2 ke tempat yg menarik kat langkawi dan tempat shoping.
ya..yang ni senang sbb mmg ada pakej...:)paid:)paid
 

alberq

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2009
Messages
11,738
Reaction score
37
Points
120
tumpang skali la thread tt..
awal bln 5...dlm 10 kepala..flight semua dh dpt...
cr rmh jer...
sapa2 ada maklumat tlg pm sy..tq
boleh jer tuan...bgtau je nak hotel budget atau nak hotel bintang2? atau homestay tepi laut ke...
 

-RIZUAN-

CG Top Poster Club
Joined
Mar 5, 2008
Messages
20,958
Reaction score
639
Points
161
boleh jer tuan...bgtau je nak hotel budget atau nak hotel bintang2? atau homestay tepi laut ke...
ok2...nanti kwn info blk..sbb yg rancang ni org lain..tq
 

sitoplasmat

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2010
Messages
3,567
Reaction score
9
Points
25
ok tuan confirm ke nak homestay atas air? nak all in ke? kereta sewa? van sekali?
klu tuan bagi name adjust atau bagi homestay je pun ok tuan :) tolong2 jer :)cgrock...just untuk penginapan..sebab aktiviti lebih kepada mandi kat pantai cehang tu jer..
 

alberq

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2009
Messages
11,738
Reaction score
37
Points
120
klu tuan bagi name adjust atau bagi homestay je pun ok tuan :) tolong2 jer :)cgrock...just untuk penginapan..sebab aktiviti lebih kepada mandi kat pantai cehang tu jer..
ok...satgi saya PM
 

hani85

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2010
Messages
6,820
Reaction score
256
Points
91
baru je balik langkawi. hihi.
kalau pergi waktu bukan cuti sekolah walk in je pun boleh dapat :)
 

kawebiz

Active+ Member
Joined
Aug 22, 2008
Messages
3,951
Reaction score
18
Points
25
baru je balik langkawi. hihi.
kalau pergi waktu bukan cuti sekolah walk in je pun boleh dapat :)
betul tu....
x pyh pening2...rega pun mmg murah..
sewa keta pun murah sgt...:D:D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register