Laman Web Sekolah : SK Rugading, Tuaran, Sabah.

CG Sponsors




tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
Assalamualaikum & salam sejahtera rakan-rakan....

Tengah hari ni, saya rasa nak berkongsi tentang laman web sekolah yang sedang saya siapkan sepanjang cuti sekolah ni.....

Laman ini saya mula create pada 16 November 2008, sebaik sahaja mendapat kelulusan daripada MyNic Berhad...

Saya menggunakan perisiaan Web Page Maker Versi 3.03 yang baru sahaja saya perolehi minggu lalu. Sebelum ini saya menggunakan WPM V2.05.

Sehubungan itu, saya menjemput rakan-rakan untuk melayari web sekolah saya yang masih dalam pembinaan serta try & error kerana terdapat imej yang tidak terpapar akan kesilapan teknikal yang sedang dikenal pasti puncanya...

Seandainya rakan-rakan punya pandangan serta komen berkaitan web tersebut, silalah berikan ulasan rakan-rakan di thread ini mahu pun di blog ini ( Blog SK Rugading )

Inilah dia alamat laman web sekolah saya :

http://www.skrugading.edu.my

Sekian dan terima kasih.

Yang benar,
Tok Mat
Webmaster skrugading.edu.my

-----------------------------------------------------------------------
P/S : Ini blog yang boleh hantar post, komen, pandangan & cadangan.

1. Blog Di CariGold.
2. Blog di Blogspot
 
Last edited:
Sponsored Post

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
sk rugading yer...
dulu sis kiter study kat st.john tuaran...hehehe
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
Assalamualaikum & salam sejahtera rakan-rakan....

Tengah hari ni, saya rasa nak berkongsi tentang laman web sekolah yang sedang saya siapkan sepanjang cuti sekolah ni.....

Laman ini saya mula create pada 16 November 2008, sebaik sahaja mendapat kelulusan daripada MyNic Berhad...

Saya menggunakan perisiaan Web Page Maker Versi 3.03 yang baru sahaja saya perolehi minggu lalu. Sebelum ini saya menggunakan WPM V2.05.

Sehubungan itu, saya menjemput rakan-rakan untuk melayari web sekolah saya yang masih dalam pembinaan serta try & error kerana terdapat imej yang tidak terpapar akan kesilapan teknikal yang sedang dikenal pasti puncanya...

Seandainya rakan-rakan punya pandangan serta komen berkaitan web tersebut, silalah berikan ulasan rakan-rakan di thread ini mahu pun di blog ini ( Blog SK Rugading )

Inilah dia alamat laman web sekolah saya :

http://www.skrugading.edu.my

Sekian dan terima kasih.

Yang benar,
Tok Mat
Webmaster skrugading.edu.my
wow..caya lah tok:D:)paid.. tambah arr flash2..sound2 effect skit.. logo sekolah melayang berdesup cam F1 car ker..
ala2.. futuristic lg..:)
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
wow..caya lah tok:D:)paid.. tambah arr flash2..sound2 effect skit.. logo sekolah melayang berdesup cam F1 car ker..
ala2.. futuristic lg..:)
untuk tambah flash ni tak expert lagi.... :)) :))
belum cukup matang lagi buat web ni......
mula buat pun tempoh hari bulan Mac 2008.... :D

belum ada tok guru WPM yg nak ajarkan.... :D
 

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
untuk tambah flash ni tak expert lagi.... :)) :))
belum cukup matang lagi buat web ni......
mula buat pun tempoh hari bulan Mac 2008.... :D

belum ada tok guru WPM yg nak ajarkan.... :D
mudah guna tak guna perisian ni jika nk dibandingkan dgn perisian jenis lain sebelum ini
 

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
Thanks tokmat...
atleast org taw gak
ttg sek kat sabah nie...
teruskan usaha tuh..
:)cgrock:)cgrock
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
mudah guna tak guna perisian ni jika nk dibandingkan dgn perisian jenis lain sebelum ini
bagi yang baru nak berjinak dgn dunia laman web, ini antara yang mudah nak belajar..... :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register