laki2 tak patot jadi motivator

CG Sponsors




Sponsored Post

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
bila pakar enjin bersuara......
 

virtualbiz

Active+ Member
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,899
Reaction score
177
Points
33
hahahaaaaa...mesti laki dia yg jawab tu :)) :))
 

lwashere

Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
2,159
Reaction score
18
Points
35
kalo mamat tu bg nasihat depan2 mau kena tampo betalu2 tu :)):)):))
 

eishen

Active+ Member
Joined
Nov 26, 2007
Messages
3,545
Reaction score
82
Points
30
hahahh..paper mne ni..
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
wakakaka.....punya la banyak org g tau masalah dia, leh lah dia jawab psal keta jer..:eek:
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,422
Reaction score
21,052
Points
1,671
bagus2..jawapan cmni yg kita nak hehehe
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
Ni lah masalahnya, bila bertanya disection salah. Sama jer kat forum CG nih e.g, bila ada masalah peribadi tanya kat forex section. LOL. I guess pompuan ni tanya kat paper yg handle masalah kereta or automotive section. She should ask to Kak Sri Siantan la :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register