BTC USD 50,467.8 Gold USD 1,781.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Music Lagu Yang Anda Suka Dengar Masa Sekarang? Jom Kongsi....

cek mek molek

CG Hardcore Club
Messages
95,538
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
95,538
Reaction score
15,447
Points
1,906

LISA LALISA Lyrics (리사 LALISA 가사)​

 
Sponsored Post

cek mek molek

CG Hardcore Club
Messages
95,538
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
95,538
Reaction score
15,447
Points
1,906
Kuat mek layan kepop
Tapi dakpe
Asal bahagia 😁
tn TXT, lagu hits dari kpop mcm BTS dan Blackpink je :D
sebab lagu diorang tu yg asyik dipopularkan hehe

sekarang ni tgh hot lagu dari Lisa Blackpink
sedap didengar :D
 

MrDisc

Active+ Member
Messages
2,924
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,924
Reaction score
343
Points
46
tn TXT, lagu hits dari kpop mcm BTS dan Blackpink je :D
sebab lagu diorang tu yg asyik dipopularkan hehe

sekarang ni tgh hot lagu dari Lisa Blackpink
sedap didengar :D
lagu2 kpop melayu nie pon boleh layan juga CMM

Part chorus tarik pon menarik lagi... :D

 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Messages
95,538
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
95,538
Reaction score
15,447
Points
1,906
lagu2 kpop melayu nie pon boleh layan juga CMM

Part chorus tarik pon menarik lagi... :D

appreciate this verymuch Mr Disc, bagus tuan ni :)

sedap lagu ni, cuma very mendayu dayu :D
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
325,128
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
325,128
Reaction score
16,623
Points
2,376
tn TXT, lagu hits dari kpop mcm BTS dan Blackpink je :D
sebab lagu diorang tu yg asyik dipopularkan hehe

sekarang ni tgh hot lagu dari Lisa Blackpink
sedap didengar :D

Lisa buat single ke mek leni
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
325,128
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
325,128
Reaction score
16,623
Points
2,376
aah ye tn TXT, Lisa buat single
mmg hot sungguh
honestly lagu dia mmg sedap, saya suka dengar

Setakat ni tak kena dengan selera
Mungkin ambik masa kot nak terima
 

doraexp

Freshie
Messages
23
Joined
Aug 5, 2019
Messages
23
Reaction score
1
Points
8
banyak dengar lagu ariana grande setelah beliau masuk the voice 2... dulu tak pun
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
325,128
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
325,128
Reaction score
16,623
Points
2,376
Layan lagu Ukays jap
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register