BTC USD 36,241.7 Gold USD 1,841.57
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Music Lagu Terbaik Spider | DJ Nazz bersama Tam Spider

MuslimProgrammer

Legendary Member
gem
Messages
10,029
Joined
Apr 30, 2014
Messages
10,029
Reaction score
2,428
Points
261
Awards
1
Salam.... Disebabkan waktu aku darjah 6 sampai sekolah menengah aku minat kumpulan Spider, so aku saja share lagu-lagu dia...

Ni interview Tam Spider dengan DJ Nazz

 
Sponsored Post

MuslimProgrammer

Legendary Member
gem
Messages
10,029
Joined
Apr 30, 2014
Messages
10,029
Reaction score
2,428
Points
261
Awards
1
aku ni dulu jenis cepat marah......jenis asyik rasa nak marah je...

tapi disebabkan ayah aku seorang yg sgt garang...aku tak boleh nak luahkan rasa marah aku...
aku langsung tak boleh nak suarakan apa yang aku tak puas hati.....
melainkan aku just boleh pendam je dalam hati.....

so, lagu2 macam kumpulan Spider ni aku nyanyi dengan semangat untuk lepaskan segala tekanan dan rasa amarah tu...haha .. .al maklum zaman budak2.... :D :D

aku rasa aku paling suka lagu "Relaku Pujuk", "Mungkinkah Akan Terjadi" dan "Buat Sang Puteri"...
sebab ia mengingatkan kenangan aku suka kat sorang perempuan ni kat skolah menengah...haha...

by the way, lagu2 lain yang agak rancak tu aku suka sebab aku boleh release stress waktu aku rasa nak marah atau stress...










 
Last edited:

SmileAlways

Super Active Member
Messages
9,957
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,957
Reaction score
472
Points
91
koleksi album spider
album-spider.jpg
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
332,786
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
332,786
Reaction score
17,750
Points
2,536
Awards
1
Laukku Cukup Masin

 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register