Music Lagu Terbaik Spider | DJ Nazz bersama Tam Spider

CG Sponsors




syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,471
Reaction score
2,110
Points
151
Salam.... Disebabkan waktu aku darjah 6 sampai sekolah menengah aku minat kumpulan Spider, so aku saja share lagu-lagu dia...

Ni interview Tam Spider dengan DJ Nazz

 
Sponsored Post

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,471
Reaction score
2,110
Points
151
aku ni dulu jenis cepat marah......jenis asyik rasa nak marah je...

tapi disebabkan ayah aku seorang yg sgt garang...aku tak boleh nak luahkan rasa marah aku...
aku langsung tak boleh nak suarakan apa yang aku tak puas hati.....
melainkan aku just boleh pendam je dalam hati.....

so, lagu2 macam kumpulan Spider ni aku nyanyi dengan semangat untuk lepaskan segala tekanan dan rasa amarah tu...haha .. .al maklum zaman budak2.... :D :D

aku rasa aku paling suka lagu "Relaku Pujuk", "Mungkinkah Akan Terjadi" dan "Buat Sang Puteri"...
sebab ia mengingatkan kenangan aku suka kat sorang perempuan ni kat skolah menengah...haha...

by the way, lagu2 lain yang agak rancak tu aku suka sebab aku boleh release stress waktu aku rasa nak marah atau stress...










 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register