Lagi Mangsa Zaquan Adha Tampil Bukti & Kali Ini Di Instagram

CG Sponsors




syokbah.com

Fun Poster
Joined
Nov 15, 2013
Messages
666
Reaction score
0
Points
15
Hari ini, pasti anda semua tertanya tanya apa motif lagi kami dedahkan perilaku pemain bola sepak popular ini di alam maya — jawapannya entah, mungkin kerana seronok. Well, some men just want to watch the world burn. MWAHAHAHA!

Jika semalam satu Malaysia kecoh dengan pendedahan yang mengatakan Zaquan Adha cukup licik memikat gadis di aplikasi sosial WeChat, nampaknya hari ini ada satu lagi bukti yang ditampilkan oleh seorang lagi mangsa. Ganas bunyinya, mangsa.

Zaquan Adha menerusi sebuah aplikasi chat yang menggunakan Instagram sebagai platform ada menegur seorang gadis yang tidak kami ketahui namanya dan mengajak gadis itu berjumpa.

Perkara ini didedahkan melalui forum hiburan popular, Cari.



Menerusi screenshot di atas, jelas menunjukkan ID Instagram iaitu zaqone_08 dan jika kita mengikut teori isterinya, Ayu Raudhah sebelum ini memang ada kemungkinan screenshot kali ini juga merupakan hasil kerja manipulasi grafik oleh sesetengah pihak.

“Gossip ini sedikit sebanyak memburukkan reputasi kami. Mujurlah saya seorang yang berfikiran waras dan tidak terburu-buru apabila mendapat tahu gosip ini,“ ujar Ayu Raudhah.
 
Sponsored Post

myrul369

Super Active Member
Joined
Jun 10, 2010
Messages
6,179
Reaction score
11
Points
75
Kesian si bini yg cuba bekap...
 

G.Spicy

Super Active Member
Joined
Mar 19, 2011
Messages
5,850
Reaction score
57
Points
70
Macam fake ja, takan la hye buat apa?
Jum jumpa.

Macam bo do ja pickup line.
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,799
Reaction score
230
Points
73
hahaha hye...jom jumpa..
mgarut ah
 

mat_letop

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Mar 30, 2012
Messages
6,636
Reaction score
65
Points
75
ayat pun mcm kasanova naik rxzzz jer
 

302

Legendary Member
Joined
Apr 30, 2009
Messages
10,841
Reaction score
65
Points
125
peh kalo aku yg tegor mesti awek nie wat dunno je
 

liver_bird

Active+ Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
4,874
Reaction score
4
Points
25
kalo ikut logik...murah no zaquan nk ajak awek2 keluar
baik dia tackle ank2 dato...
mcm ayat mat rempit jer...
aku pn nk letak gambo baihaki la
dkt wechat...hensem skit...
agak2 ade awek nk keluar tak:))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register