lagi makanan yg mengandungi ****....

CG Sponsors




masida

Fun Poster
Joined
Aug 2, 2007
Messages
517
Reaction score
46
Points
20


KESEMUA YG DI ATAS ADA MENGANDUNGI LEMAK ****/KHINZIR.
JAKIM telah menghantar surat pada semua retailer supaya tutup tanda halal pada produk tersebut.
"Narcissus" is an established and well known brand associated with high quality China canned food and seasoning such as whole mushrooms, asparagus spears, lychees, spiced pork cubes, stewed pork chops etc. The range of "Narcissus" food products, which is very well demanded in many parts of the world, include :
Canned Meat
Canned Seafood
Canned Fruits
Canned Vegetables
Seasonings
di atas adalah barang2 keluaran narcissus.

Kepada semua muslimin dan muslimat tolong sebar2kan info ini kepada umat islam yg lain.untuk mendapat kesahihan tentang hal ini sila lawati website:
website

http://www.halaljak im.gov.my/

[:(scam:(scam:(scam
 
Sponsored Post

SOUL86F

Legendary Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
10,969
Reaction score
115
Points
123
boddoh tul la napa nak buh gak lemak babbi tuh......sialannn...........:(scam:(scam:(scam
 

secawankopi

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Oct 9, 2007
Messages
3,272
Reaction score
2
Points
25
seb bek.... aku tak pernah li pun benda yg kat atas tu...huhu
 

achoy76

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
2,706
Reaction score
70
Points
35
alamak laici tin yg aku suka tu,,,,
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
camne nak cari more info kat website tu.. aku godek2 tak ternampak plak ... neway patut nyer laman web tu www.halal.gov.my arr

tuan tanah bley bagi full link x?
 
Last edited:

masida

Fun Poster
Joined
Aug 2, 2007
Messages
517
Reaction score
46
Points
20
aku pun selalu telan laici tin tu..kalau kat restoran, selalu depa guna laici ni!
:(:)(:)((
 

zuais38

Fun Poster
Joined
Feb 19, 2008
Messages
172
Reaction score
1
Points
15
ape la... dlm laici pon dorang nak letak benda nie....
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
apalah istimewanyer nak letak benda tuh...
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
aku pun selalu telan laici tin tu..kalau kat restoran, selalu depa guna laici ni!
:(:)(:)((
cuba hang try wat aduan kat web yg hang bagi tu.. kalo btoi HARAM kita ban arr benda ni...
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
ORG KAFIR LAKNAT TOL...

skang ni semua makanan dalam tin dah tak leh nak caya dah..

so,jgn beli ar..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register