Viral Lagi kes pandu lawan arus

CG Sponsors




akudotcom

Super Active Member
Top Poster #4
Joined
Jun 17, 2007
Messages
8,883
Reaction score
1,687
Points
151
Apek lawan arah arus

 
Sponsored Post

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,534
Reaction score
496
Points
91
Driver macam ni kalau kita doakan dia berlanggar dengan lori, trailer ke apa hukumnya ek..
 

Defxz

Fun Poster
Joined
Oct 2, 2010
Messages
342
Reaction score
24
Points
15
Apa yang dia fikir sampai buat macam tu? Lari dari apa :unsure:
 

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
8,590
Reaction score
268
Points
96
Alamak vid sekerat je. nak tengok muka apek tu .
 

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
6,973
Reaction score
93
Points
80
isap gam ke ni... berenti la tepi uturn
 

dloanman

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Apr 15, 2012
Messages
22,002
Reaction score
1,647
Points
206
mcm2 hal. last skali klu dh kno tangkap terus purak2 sakit, OKU, tak paham bahaso malaysia, gila isim & mabuk ketum @ ado suaro bisikan suruh saya pandu lawan arus, saya di rasuk setan

sepak telor dio kuat2 pastu bgtau, saya pun dirasuk setan suruh sepak telur lu apek
 

juhan

Active+ Member
Joined
Mar 30, 2010
Messages
4,071
Reaction score
585
Points
81
Mejoriti ramai puak sepet yg selalu lawan arus. Mmg sami diorg mmg suruh buat mcm tu ke?
 

dloanman

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Apr 15, 2012
Messages
22,002
Reaction score
1,647
Points
206

Polis tahan lelaki warga emas pandu kereta lawan arus
AHMAD ISMADI ISMAIL | | 29 Oktober 2020

Rakaman kereta yang dipandu seorang lelaki warga emas melawan arus tular di media sosial hari ini.
A
A
SHAH ALAM - Polis menahan seorang lelaki warga emas kerana memandu kereta secara melawan arus di Lebuhraya Kemuning-Shah Alam (LKSA) di sini hari ini.

Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Baharudin Mat Taib berkata, dalam kejadian kira-kira 5 petang, tindakan pemandu berusia 73 tahun itu turut mengakibatkan dua kemalangan di lebuh raya terbabit.

"Sebuah kereta Honda City terbabas dan terbalik kerana cuba mengelak kereta Perodua Kelisa yang dipandu suspek di kilometer (KM) 3.1 menghala ke pusat bandar Shah Alam," katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.

Baharudin berkata, kereta yang dipandu suspek kemudian melanggar sebuah Perodua Myvi di KM6.6 lebuh raya terbabit.

"Pemandu kereta Honda City yang cedera telah dibawa ke sebuah hospital swasta, manakala suspek dan pemandu Perodua Myvi pula tidak mengalami kecederaan," katanya.

Baharudin berkata, kes berkenaan disiasat di bawah Sek 42(1) APJ 1987 kerana memandu secara melulu.

Kejadian tersebut turut dirakamkan seorang pengguna jalan raya yang menjadi tular di laman sosial hari ini.
Artikel Penuh : https://www.sinarharian.com.my/arti...han-lelaki-warga-emas-pandu-kereta-lawan-arus
© 2018 Hakcipta Terpelihara Kumpulan Karangkraf
 
Sponsored Post
Top
Log in Register