Lagi kes budak Foodpanda kena bantai dengan Tai Long

CG Sponsors




angkasa

Active+ Member
Joined
Nov 16, 2009
Messages
2,950
Reaction score
20
Points
25
Customer tu mcm tepis je duit baki yg rider tu bagi
Kira nya customer la yang mula lakukakln serangan fizikal
Org mcm hang la yg buat Melayu selalu kena pijak kepala, kaki pengampu cina.
Dah terang2 dalam video tu cina tu yang mulakan Provokasi dgn kata2 masa mula2 tp Rider tu sikit punya cool,tapi bila cina tu tunjuk perangai bangsat dia,br Rider tu balas balik...
 
Sponsored Post

juhan

Active+ Member
Joined
Mar 30, 2010
Messages
3,961
Reaction score
537
Points
81
Org mcm hang la yg buat Melayu selalu kena pijak kepala, kaki pengampu cina.
Dah terang2 dalam video tu cina tu yang mulakan Provokasi dgn kata2 masa mula2 tp Rider tu sikit punya cool,tapi bila cina tu tunjuk perangai bangsat dia,br Rider tu balas balik...
Aikk hang ni salah baca ke?
 

Encik Sponge

Active+ Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
4,553
Reaction score
524
Points
81
Dah ada photo muka mamat ni ka... ???

Pleassssseee....
 

QIPIDELANA

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2012
Messages
9,180
Reaction score
221
Points
88
Org mcm hang la yg buat Melayu selalu kena pijak kepala, kaki pengampu cina.
Dah terang2 dalam video tu cina tu yang mulakan Provokasi dgn kata2 masa mula2 tp Rider tu sikit punya cool,tapi bila cina tu tunjuk perangai bangsat dia,br Rider tu balas balik...
Nak ckp baca sampai abis dan pahamkan betol2.
 

izaf505

Active Member
Joined
Oct 25, 2011
Messages
1,921
Reaction score
39
Points
45
Org mcm hang la yg buat Melayu selalu kena pijak kepala, kaki pengampu cina.
Dah terang2 dalam video tu cina tu yang mulakan Provokasi dgn kata2 masa mula2 tp Rider tu sikit punya cool,tapi bila cina tu tunjuk perangai bangsat dia,br Rider tu balas balik...
Abam txt tu mmg salahkn customer... 😅
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,681
Reaction score
1,991
Points
206
Org mcm hang la yg buat Melayu selalu kena pijak kepala, kaki pengampu cina.
Dah terang2 dalam video tu cina tu yang mulakan Provokasi dgn kata2 masa mula2 tp Rider tu sikit punya cool,tapi bila cina tu tunjuk perangai bangsat dia,br Rider tu balas balik...
man kulim pun peninnnn lagunie.
 

Sniper

Super Moderator
Staff member
Joined
Feb 26, 2006
Messages
5,846
Reaction score
458
Points
86
Aikk hang ni salah baca ke?
Org mcm hang la yg buat Melayu selalu kena pijak kepala, kaki pengampu cina.
Dah terang2 dalam video tu cina tu yang mulakan Provokasi dgn kata2 masa mula2 tp Rider tu sikit punya cool,tapi bila cina tu tunjuk perangai bangsat dia,br Rider tu balas balik...
wakaka nk jenis jarang wat post sethn skali pastu bcer skali imbas mmgla leh jdk konpius
 
Sponsored Post
Top
Log in Register