Lagi Kanak-Kanan hilang...- Nur Khairunnisa Syahida . sebarkan !

CG Sponsors




emoney

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2007
Messages
8,574
Reaction score
86
Points
70
Credits
0
Kanak-kanak Hilang.

Assalammualaikum...dan Salam Sejahtera,

P/s; Maaf sekiranya thread ni dah [email protected] tersalah section (minta tolong mod deletekan)..saya cuma menyampaikan saja.

Saya memohon jasa baik anda semua, sekiranya terjumpa atau terserempak dengan kanak-kanak ini yang bernama Nur Khairunnisa Syahida, sila hubungi En. Rosli di talian 013-606 5757 atau e-mailkan ke [email protected] / [email protected] secepat yang mungkin.

Anda juga boleh menghubungi balai polis yang berdekatan dengan tempat anda.
Kanak-kanak ini telah hilang selama 13 hari iaitu dari 14hb November 2008 yang lalu. Beliau dilihat kali terakhir memakai t-shirt berwarna hitam dan berseluar jeans berwarna biru. Pelbagai usaha telah dijalankan namun belum berhasil.

Tolong panjangkan berita dan gambar ini kepada semua kenalan anda.
Kot2 terjumpa ketika nak p mgail ka nak p beli brg ka apa ka...
Kita pakat2 tolong mana yg patut nooo...Ni hari dia.. hari kita
xtau lagi....

Sekian, terima kasih.
 
Sponsored Post

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
Credits
0
em...ukie ler..nanti kiter tolong pas gi email member plak..:)
 

my pren

Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
1,897
Reaction score
48
Points
30
Credits
0
adik yg hilang ni asal dari mana??...kali terakhir dia berada dimana??...kot laa dkt dgn kawasan aku ke boleh aku boom info 1 daerah belah aku
 

emoney

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2007
Messages
8,574
Reaction score
86
Points
70
Credits
0
Saya dah cuba call no hp tu..tapi tak dapat pulak..jangan :(scam udah ler. :mad:
 

profesor

Active+ Member
Joined
May 7, 2007
Messages
3,446
Reaction score
265
Points
46
Credits
0
adeh.. kene lapor kat tv3 baru cepat sket berita merebak..
 

viper207

Banned
Joined
Nov 12, 2008
Messages
5,590
Reaction score
54
Points
70
Credits
0
asyik budak hilang

budak hilang

budak hilang

lain kali budak2 nie kene tanam mikrochip kat badan die

baru boleh detect kat maner pakai satelit
:eek::eek::eek:
 

GoldFinger

Active Member
Joined
Jan 27, 2008
Messages
1,814
Reaction score
6
Points
25
Credits
0
Assalammualaikum...dan Salam Sejahtera,

Saya memohon jasa baik anda semua, sekiranya terjumpa atau terserempak dengan kanak-kanak ini yang bernama Nur Khairunnisa Syahida, sila hubungi En. Rosli di talian 013-606 5757 atau e-mailkan ke [email protected] / [email protected] secepat yang mungkin.

Anda juga boleh menghubungi balai polis yang berdekatan dengan tempat anda.
Kanak-kanak ini telah hilang selama 13 hari iaitu dari 14hb November 2008 yang lalu. Beliau dilihat kali terakhir memakai t-shirt berwarna hitam dan berseluar jeans berwarna biru. Pelbagai usaha telah dijalankan namun belum berhasil.

Tolong panjangkan berita dan gambar ini kepada semua kenalan anda.

Sekian, terima kasih.

 
Last edited:

ForexGirl

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
Credits
0
budak ilang lagi???
akan ku call kalau terserempak..
area mane ni?
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Credits
0
ada anak pun payah juga zaman sekarang...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register