Lagi Kanak-Kanan hilang...- Nur Khairunnisa Syahida . sebarkan !

CG Sponsors




emoney

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2007
Messages
8,574
Reaction score
86
Points
70
Kanak-kanak Hilang.

Assalammualaikum...dan Salam Sejahtera,

P/s; Maaf sekiranya thread ni dah [email protected] tersalah section (minta tolong mod deletekan)..saya cuma menyampaikan saja.

Saya memohon jasa baik anda semua, sekiranya terjumpa atau terserempak dengan kanak-kanak ini yang bernama Nur Khairunnisa Syahida, sila hubungi En. Rosli di talian 013-606 5757 atau e-mailkan ke [email protected] / [email protected] secepat yang mungkin.

Anda juga boleh menghubungi balai polis yang berdekatan dengan tempat anda.
Kanak-kanak ini telah hilang selama 13 hari iaitu dari 14hb November 2008 yang lalu. Beliau dilihat kali terakhir memakai t-shirt berwarna hitam dan berseluar jeans berwarna biru. Pelbagai usaha telah dijalankan namun belum berhasil.

Tolong panjangkan berita dan gambar ini kepada semua kenalan anda.
Kot2 terjumpa ketika nak p mgail ka nak p beli brg ka apa ka...
Kita pakat2 tolong mana yg patut nooo...Ni hari dia.. hari kita
xtau lagi....

Sekian, terima kasih.
 
Sponsored Post

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
em...ukie ler..nanti kiter tolong pas gi email member plak..:)
 

my pren

Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
1,897
Reaction score
48
Points
30
adik yg hilang ni asal dari mana??...kali terakhir dia berada dimana??...kot laa dkt dgn kawasan aku ke boleh aku boom info 1 daerah belah aku
 

emoney

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2007
Messages
8,574
Reaction score
86
Points
70
Saya dah cuba call no hp tu..tapi tak dapat pulak..jangan :(scam udah ler. :mad:
 

profesor

Active+ Member
Joined
May 7, 2007
Messages
3,446
Reaction score
265
Points
46
adeh.. kene lapor kat tv3 baru cepat sket berita merebak..
 

viper207

Banned
Joined
Nov 12, 2008
Messages
5,590
Reaction score
54
Points
70
asyik budak hilang

budak hilang

budak hilang

lain kali budak2 nie kene tanam mikrochip kat badan die

baru boleh detect kat maner pakai satelit
:eek::eek::eek:
 

GoldFinger

Active Member
Joined
Jan 27, 2008
Messages
1,814
Reaction score
6
Points
25
Assalammualaikum...dan Salam Sejahtera,

Saya memohon jasa baik anda semua, sekiranya terjumpa atau terserempak dengan kanak-kanak ini yang bernama Nur Khairunnisa Syahida, sila hubungi En. Rosli di talian 013-606 5757 atau e-mailkan ke [email protected] / [email protected] secepat yang mungkin.

Anda juga boleh menghubungi balai polis yang berdekatan dengan tempat anda.
Kanak-kanak ini telah hilang selama 13 hari iaitu dari 14hb November 2008 yang lalu. Beliau dilihat kali terakhir memakai t-shirt berwarna hitam dan berseluar jeans berwarna biru. Pelbagai usaha telah dijalankan namun belum berhasil.

Tolong panjangkan berita dan gambar ini kepada semua kenalan anda.

Sekian, terima kasih.

 
Last edited:

ForexGirl

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
budak ilang lagi???
akan ku call kalau terserempak..
area mane ni?
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
ada anak pun payah juga zaman sekarang...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register