BTC USD 38,741.8 Gold USD 1,818.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

KWSP memberikan anda pulangan TUNAI?

teman9277

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2010
Messages
420
Reaction score
64
Points
20
saya ingin berKONGSI dengan anda untuk mendapatkan duit tunai dari wang EPF anda... kenapa? tak percaya? jom sembang2... :D
 
Sponsored Post

boey

Legendary Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
15,508
Reaction score
57
Points
120
mcm mn tu??? blh terangkan skit???
 

teman9277

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2010
Messages
420
Reaction score
64
Points
20
ada 2 cara...
pertama anda dapat CASH dengan jadi ejen dan dapat komisyen.... jual balik bila dapat cover servis caj... buat jual beli sebanyak mungkin sementara market tgh naik...
kedua... saya bagi anda CASH bila berurusan dengan saya... boleh PM saya...
 

seronok

Fun Poster
Joined
Jun 12, 2009
Messages
760
Reaction score
0
Points
10
bro..kalo cite kat sini..
kan lebih elok..
 

azanney

CG Top Poster Club
Joined
Oct 18, 2008
Messages
48,938
Reaction score
351
Points
131
apa PM² ni teman...mai la cerita sini...
 

teman9277

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2010
Messages
420
Reaction score
64
Points
20
banyak syarikat unit amanah menawarkan dana2 syariah yg terbaik... masa2 cam gini boleh ambik kesempatan dengan kenaikan dana2 dari CIMB, OSK, AmInvest, Kenanga(CMS) dan sebagainya... boleh hit and run!
 

teman9277

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2010
Messages
420
Reaction score
64
Points
20
kalau dah PERSONNAL kena PM la bro... takkan nak bagitau berapa EPF dia ada kat public... kalau bukan personnal leh citer kat sini...
;)
 

azanney

CG Top Poster Club
Joined
Oct 18, 2008
Messages
48,938
Reaction score
351
Points
131
ada 2 cara...
pertama anda dapat CASH dengan jadi ejen dan dapat komisyen.... jual balik bila dapat cover servis caj... buat jual beli sebanyak mungkin sementara market tgh naik...
kedua... saya bagi anda CASH bila berurusan dengan saya... boleh PM saya...

boleh jelaskan secara terperinci no 1 dan 2 tu...:)
 

teman9277

Fun Poster
Joined
Jul 22, 2010
Messages
420
Reaction score
64
Points
20
boleh jelaskan secara terperinci no 1 dan 2 tu...:)

ianya amat mudah... kita perlu ambil kesempatan diatas kenaikan pasaran saham bila setiap kali menjelang pilihanraya...
serah kepada yang pakar dalam mendapatkan pulangan yang terbaik... setiap wang yang dilabur dari KWSP dan keuntungan (jika ada) akan dipulangkan kepada KWSP bila anda menjualnya... jadi siapa yang akan mendapat TUNAI dari aktiviti diatas? tentulah ejen unit amanah seperti saya...

bagaimana caranya?
saya akan membeli dan menjual dana2 syarikat dari syarikat unit amanah terbaik dipasaran sekarang seperti CIMB, OSK, AmInvest, Kenanga (CMS) dan lain2... kenapa? bagi setiap kali pembelian dana saya akan mendapat komisyen dan kita boleh buat aktiviti ini sekerap mungkin... tak payah tunggu untung (kerana ianya lambat), cukup cover kos kita jual balik... anda boleh jadi ejen seperti saya atau guna khidmat saya... komisyen tolak tax = CASH untuk anda!
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register