BTC USD 24,510.8 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Kupon Hotel Equatorial(Cameron Highlands)

binari

Fun Poster
Messages
128
Joined
Mar 1, 2008
Messages
128
Reaction score
0
Points
10
Salam untuk member2 CG suma,

Saya ada dapat 4 kupon(room cash voucher) Hotel Equatorial Cameron Highlands untuk dijual. Details seperti di bawah:

* Baucer bernilai RM338/= tambah RM99/= aje untuk dapat rate 1 malam superior room.
*Diskaun 20% untuk makan minum kat coffe house
*Sah dari 1 Ogos - 30 November 2008.


Sape nak buleh lah pm. TQ:D :D :)cgrock
 
Sponsored Post

binari

Fun Poster
Messages
128
Joined
Mar 1, 2008
Messages
128
Reaction score
0
Points
10
aish, saya tak jual RM99. itu rega yang perlu bayar untuk bilik daa. Maknanya rega bilik RM437, diskaun RM338, tambah RM99 lagi. Rega kupon saya lain la... kalu berminat pm ler.
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
gem
Messages
11,718
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
hahhaha mahal nya...mcm ku pernah lihat kpon nih...bukan bank islam bg percuma...heheheheh
 

andy23

Active Member
Messages
1,638
Joined
Jun 5, 2006
Messages
1,638
Reaction score
1
Points
25
hahhaha mahal nya...mcm ku pernah lihat kpon nih...bukan bank islam bg percuma...heheheheh

yeke bro? benda percuma pun leh buat biz ke...heheheh..tapi biasanya kalo pkai kupon2 ni public holiday,weekend peak period memang susah nak dapat bilik...
 

binari

Fun Poster
Messages
128
Joined
Mar 1, 2008
Messages
128
Reaction score
0
Points
10
Betul, mmg special untuk bank islam kad member. Tapi saya tak nak pakai. if ada orang yang nak buleh juallaa..yang tak nak beli jangan sibuk la:( . Kupon ni ada 4 keping. Saya jual RM50/= untuk 4 keping lump sum. Bulih bawak spouse and famili gi cameron pakai bilik superior.Berminat bulih pm saya. :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register