BTC USD 61,460.1 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kunci motor hilang spare kunci pun xda...

Kiasu

Fun Poster
Joined
Aug 26, 2012
Messages
110
Reaction score
12
Points
15
Apa harus ku buat?

Ada alternative tak selain towing ke kedai tukar starter?

Honda wave 125
 
Sponsored Post

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
bila hilang? kat area2 ofis tu tak kedai kunci ke?
 

nakar

Active Member
Joined
Aug 19, 2011
Messages
2,074
Reaction score
0
Points
20
kalo panda tukar sendiri.....g kedai beli one set kunci tu.......
 

Prisoner

Active+ Member
Joined
Apr 25, 2010
Messages
4,005
Reaction score
38
Points
30
macam mana pun kena tukar.. tapi kalau malas nak towing..
cabut jer wayar yang sambung pada ignition suis tu.. start jalan
 

bourne

Fun Poster
Joined
Jul 1, 2010
Messages
955
Reaction score
6
Points
15
macam mana pun kena tukar.. tapi kalau malas nak towing..
cabut jer wayar yang sambung pada ignition suis tu.. start jalan

yup...ambe penah cuba dekat moto kriss. tp make sure handle x lock.
 

fish

Active Member
Joined
Dec 2, 2010
Messages
1,061
Reaction score
15
Points
35
Dulu moto member den penah rosak tempat ignition kunci kat moto dia sebab eksiden. Den call kedai moto dia ajar macam mana nak sambung wayar pastu boleh start moto
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register