Santai Kumaar Cakap Bahasa Melayu Dengan Bini Minah Salleh Dia

CG Sponsors




syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,668
Reaction score
2,218
Points
151
aku suka orang Malaysia mcm ni..... walaupun dia India.... tapi dia masih ingat tempat kelahiran dia iaitu Malaysia...
dan dia berbangga dengan Malaysia....

dan dia ada sikap "HORMAT" dalam diri dia...


btw...layan je video bawah....

 
Last edited:
Sponsored Post

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,668
Reaction score
2,218
Points
151
minit 21:56 kat video atas tu dah mcm video bawah ni....haha

 

Xploit Machine

CG Top Poster Club
Top Poster #3
Joined
Nov 23, 2012
Messages
24,520
Reaction score
3,678
Points
236
boleh la tu ..

Bahasa Melayu = Bahasa Malaysia
Bahasa Inggeris = Bahasa Inggeris bukan Bahasa Malaysia
Bahasa Cina = Bahasa Cina bukan Bahasa Malaysia
Bahasa Tamil -= Bahasa Tamil bukan Bahasa Malaysia
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,668
Reaction score
2,218
Points
151
boleh la tu ..

Bahasa Melayu = Bahasa Malaysia
Bahasa Inggeris = Bahasa Inggeris bukan Bahasa Malaysia
Bahasa Cina = Bahasa Cina bukan Bahasa Malaysia
Bahasa Tamil -= Bahasa Tamil bukan Bahasa Malaysia
laju reply...haha...

apa2 pun aku dh edit tulisan aku kat atas sebelum ko reply lagi...
sorry kalau ayat tu mcm agak sensitif.... 🙏
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,668
Reaction score
2,218
Points
151
bini dia pulak accept challenge...

 

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,629
Reaction score
515
Points
161
boleh la tu ..

Bahasa Melayu = Bahasa Malaysia
Bahasa Inggeris = Bahasa Inggeris bukan Bahasa Malaysia
Bahasa Cina = Bahasa Cina bukan Bahasa Malaysia
Bahasa Tamil -= Bahasa Tamil bukan Bahasa Malaysia
Bila bab bahasa melayu ni aku respek dgn India. Sesetengah tu lg power lg orang melayu sendiri.
 

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
15,269
Reaction score
584
Points
161
Youtuber kene tonjol yg elok2...
Baru ikhlas org nak subcribe...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register