To Sell KukuBima ENER-G! - Minuman Suplemen Dgn Ginseng & Royal Jelly. POWER BEB!

CG Sponsors




100% Ori Perfumes

Fun Poster
Joined
Jan 29, 2009
Messages
418
Reaction score
2
Points
15
KukuBima ENER-G!


Minuman Suplemen Dengan Estrak Ginseng & Royal Jelly





Minuman Suplemen untuk membantu:
Memulihkan Stamina, Metabolisma Tubuh & Menyegarkan Badan.

Kandungan:
Panax Radix Extract
Royal Jelly
Honey
Taurine
Caffiene
Vit. B3
Vit. B6
Vit. B12
Perasa

Terdapat dalam 3 perisa - Anggur/Jambu/Oren
Sekotak mengandungi 6 paket serbuk bancuhan. Hanya koyak paket, tuangkan serbuk ke dalam segelas air.
Hanya 1 paket diperlukan untu segelas besar.
KukuBima ENER-G! sudah sedia untuk diminum.
Rasanya memang best & menyegarkan.

Harga - RM6 sekotak (6 paket).
Postage - RM6
Beli 4 kotak (24 paket)- RM24 (percuma postage)

Jaminan:
Mesti Puas Hati, kalau tak sedap, pos balik & saya beri full refund (tolak postage RM6)

Cara Pembelian:
SMS ke 014-6226707 - KukuBima/Perisa/Jumlah. Saya akan balas SMS anda dengan maklumat pembelian & akaun. Terima-kasih.

 
Sponsored Post

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
aku rekomen 100% minuman ni...aku dah minum 4 perisa.perisa jambu merah indonesia,jeruk pontianak,anggur dan perisa asli...minuman ni la aku mesti minum semasa bersukan main badminton..kiranya team aku semua minum benda ni...
paling best memang tak letih,kembali tenaga cepat,tak de rasa lapar....

aku ada 24 kotak lagi..habis nanti aku roger tuan TT..
 

100% Ori Perfumes

Fun Poster
Joined
Jan 29, 2009
Messages
418
Reaction score
2
Points
15
KukuBima ENER-G

aku rekomen 100% minuman ni...aku dah minum 4 perisa.perisa jambu merah indonesia,jeruk pontianak,anggur dan perisa asli...minuman ni la aku mesti minum semasa bersukan main badminton..kiranya team aku semua minum benda ni...
paling best memang tak letih,kembali tenaga cepat,tak de rasa lapar....

aku ada 24 kotak lagi..habis nanti aku roger tuan TT..
betul tu, lps minum badan yg lesu jadi segar, kalu mengantuk masa drive pun lepas minum mata jadi terang. KukuBima ENER-G minuman tenaga paling ngetop di tanah seberang - Indonesia.

 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
yang bersukan..patut beli benda ni...percaya la
 

R5000

Fun Poster
Joined
Jan 8, 2010
Messages
397
Reaction score
0
Points
10
Haus pulak dibuatnya! Mesti sedap ni.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register