kucing takut naik lift...

CG Sponsors




otaida00taj

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2007
Messages
10,551
Reaction score
69
Points
120
nak tanya korang la, betul ke kucing nie takut naik lift.

semua kucing yg saya jumpa tak mahu jejak kaki ke dalam lift.

macam tahu² je.
 
Sponsored Post

marlen

Legendary Member
Joined
May 27, 2008
Messages
16,925
Reaction score
31
Points
125
gayat ko kucing tu..

kucing nikan ada sense diaorg sendiri..
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
kasi kurung jer kat sangkar derang tue......
kan ada dijual utk kucing nyer.......
 

frog_angle

Active Member
Joined
May 27, 2008
Messages
2,039
Reaction score
0
Points
20
ye ke?
kucing takot ke?
xpasan lak...
klu kucing dlm sangkar cam ne TT?
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
ye ke?
kucing takot ke?
xpasan lak...
klu kucing dlm sangkar cam ne TT?
tue arr.......kasi sumbat jer dalam sangkar kucing tue......
setel kes..........:D
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
alahaiiiii....hat ni pun bukak thread tanya.....nak gak aku kasi pepatah papua new guinea satu....
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
nak tanya korang la, betul ke kucing nie takut naik lift.

semua kucing yg saya jumpa tak mahu jejak kaki ke dalam lift.

macam tahu² je.
Kucing tu takut berdua duaan dengan TT dalam lift kot...:-?
 

otaida00taj

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2007
Messages
10,551
Reaction score
69
Points
120
tu la korang..., at least cuba test dulu kat kucing korang.
betul ke kucing nie takut.

aku dah puas pujuk, siap letak ikan lagi dalam lift, tapi tak mahunya masuk.
 

rakyat_jelata

Active+ Member
Joined
Dec 8, 2008
Messages
3,387
Reaction score
131
Points
38
tak de maknanyer...
kucing kat flat aku stay kat cheras tu..
rilek jer naik turun lif...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register