'Ku sangka kedai makan, rupanya rumah orang'

CG Sponsors




azham

Active+ Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
4,622
Reaction score
792
Points
86
Ia lebih thrill jika hari ni singgah makan kat kedai, pergi pada esoknya kedai tu sebenarnya tak ujud.
 
Sponsored Post

lats840

Active Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
2,047
Reaction score
198
Points
43
Ia lebih thrill jika hari ni singgah makan kat kedai, pergi pada esoknya kedai tu sebenarnya tak ujud.
Haahaa...
Kalo mcm ni, mmg masuk al jazirah...
Mistik woooo...
:ROFLMAO:
 

sopianothman

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2009
Messages
928
Reaction score
11
Points
25
Aku pernah kena Kuala Trengganu area Losong ,Lepas beli Keropok mencari kedai makan dan singgah di kedai makan ramai orang ,Lepas makan aku nak buat bayaran org tu cakap dia buat kenduri jemput sedara mara .Aku dengan family aku seramai 7 org melopong siap tambah makanan lagi .Sempat berbual dengan Bapa sedara tuan rumah dan dapat berbual bual lepas masuk kereta kami ketaw anak beranak .
X sangka dengan peristiwa tersebut ..
 

[email protected]

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,362
Reaction score
105
Points
83
haha...ni da mcm kelaka laen mcm...
penat2 ngayuh beskal...dapat pulak makan nasi dagang sedap...

nantikan Part-II
lepas makan nasi pree...bertemu jodoh pulak dgn anaknye...
kah kah kah...

pape pun...salute balik kg naek beskal....
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
20,572
Reaction score
1,531
Points
206
" Harian Metro sebelum ini melaporkan seorang lelaki, Mohd Karbi Mominin, 51, memasuki rumah orang yang disangka kedai makan di Kuala Berang ketika mengayuh basikal dari Hulu Klang, Kuala Lumpur untuk pulang ke kampung di Terengganu sejauh 602 kilometer selama empat hari. "

mak ai power betul brader ni, umor 51 tahun kuat kayuh laie, kayuh long distance plak tu, misti fit giler ni

klu den kayuh 10km naik bskl lipat pun raso nk pitam dah, nk blk umah copek2 cari aircond baring tidoooo
 
Sponsored Post
Top
Log in Register