To Sell Kryolan supracolor(7gm)- pm/inbox/sms to order 017-2386263(azie)

CG Sponsors




michapreloved

Freshie
Joined
Mar 19, 2013
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
SUPRA FOUNDATION KRYOLAN ~ GERMANY - Macam porcelain doll gitu. kalo pkai ni!! Supracolor ni macam Kryolan tv paint stick juga. Cuma lebih oily sikit jer. Muka senang nak blend, senang nak sapu sebab licin.. Senang rata sebab senang sapu.. Flawless sebab senang rata.. Best c over sebab bila senang sapu, senang rata, tak payah sapu banyak kali sampai foundation pun hilang balik.. Nak muka macam plastik? Pakai je product nie. Muka nampak seakan lilin. Bila ambil gambar pun, muka akan jadi FLAWLESS!!! Lelebih lagi bila duduk jauh dari org, semua orang akan nampak bertapa uniknya muka seakan lilin tue. selesai repack supra fpoundation...ready to post Cpt!! Dptkan supracolor foundation by Kryolan. Pduk Germany yg di packing semula dlm bekas kecil . Harga bekas asal mahal selalunya digunakan oleh mak2 andam di butik2 pengantin. Kalo kita beli bks asal pkai setahun pn xhabes. Kini supra yg dipacking semula di dtgkn dlm bks yg kiut miut, tahan 2-3 bulan. Harga pn murah dan berpatutan. Feedback dr cus sungguh ohsem...sehinggakan ada yg kata efeknya seakan buat botox, hasil yg licin n cekang...kikii...psss...mana xbagus, sesuatu yg mahal dan murah tu mesti ada kualitinya kan! hee..!!!:).. #lagi lama u alls pakai..muka dh pecah minyak sikit..!lagi cantik..glowing..n shininggg gituu...siyesss cantik..!!!:) SUPRACOLOR FOUNDATION : sesuai utk semua jenis kulit..pemakaian yg mudah hanya sapu d sluruh muka n ratakan dgn span lembap..sgt sesuai bg yg malas nk touch up coz supra foundation tahan sehingga 8 jam.. Memberi efek kulit muka yg licin Menutup parut jerawat, jeragat & cela Tidak perlu memakai bedak Ringkas, mudah & cepat Amat jimat!! hanya oles sdkt shj dpt diseratakan keseluruhan wajah —
 

Attachments

Top
Log in Register