BTC USD 35,771.6 Gold USD 1,876.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Krisis Ekonomi Global: Beli Sekarang atau Tunggu dan Lihat?

Sponsored Post

ahmadazam

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2008
Messages
195
Reaction score
10
Points
15
aku tunggu gawat sbb aku ada cash..he he. dapat bayar deposit tinggi2 ok la kot..leh dpt rumah harga murah 2-3 bijik.:eek: so, harap tahun depan ada sale rumah ler.:))

bro...

utk pengetahuan lu...

skrg nie tgh belambak umah lelong.... klu x caye lu pegi cimb property mart... bersepah2...
 

kintaroame

Junior Member
Joined
May 18, 2008
Messages
85
Reaction score
8
Points
11
bro...

utk pengetahuan lu...

skrg nie tgh belambak umah lelong.... klu x caye lu pegi cimb property mart... bersepah2...

ye ke..rugi la aku x leh beli..aku kena tunggu tahun depan bulan 2 gak baru balik msia.:((. outstation ni..tu yg ada cash nnti..he he.
 

zerouseven

Freshie
Joined
Nov 10, 2008
Messages
38
Reaction score
0
Points
6
bro...

utk pengetahuan lu...

skrg nie tgh belambak umah lelong.... klu x caye lu pegi cimb property mart... bersepah2...

tny skit bleh ejen umah?mane nk dpt listing umah lelong..
kalo pkai kompany ko IPC, brape charge nk bli sebiji umah?
 

ahmadazam

Fun Poster
Joined
Oct 16, 2008
Messages
195
Reaction score
10
Points
15
klu ko nak listing xde hal....

bagi aku area mane ko nak pastu aku email kat ko...

komisen aku....... 2.5% dari harga beli...

loan pun diuruskn.....
 

ganurianz

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2005
Messages
967
Reaction score
17
Points
15
Bro! dapat ke condo kat the mall tu?

blom...tenant balik negara asal...owner lak kn gi oberC...dh 2mnggu nak view tak berjaya jugak...hampeh...tnggu owner blk awal bln 12 nanti...

tapi ade option lain jgk...mnggu dpn kalau ade masa aku gi view :)cgrock

mmg target bln12 nak beli 1property utk invesment
 

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
bro...

utk pengetahuan lu...

skrg nie tgh belambak umah lelong.... klu x caye lu pegi cimb property mart... bersepah2...

Mmg betul, sekarang nie banyak umah lelong. Dah start gawat sebenarnya, cuma, sebab tak ketara sangat....tapi ramai yang beli umah tak bleh nak bayar, akhirnya, lelong....
 

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
blom...tenant balik negara asal...owner lak kn gi oberC...dh 2mnggu nak view tak berjaya jugak...hampeh...tnggu owner blk awal bln 12 nanti...

tapi ade option lain jgk...mnggu dpn kalau ade masa aku gi view :)cgrock

mmg target bln12 nak beli 1property utk invesment

Kou nak beli Kondo kat The Mall, KL ke?..berapa Bro?..yang dekat dengan PWTC tu ke?
 

ganurianz

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2005
Messages
967
Reaction score
17
Points
15
Kou nak beli Kondo kat The Mall, KL ke?..berapa Bro?..yang dekat dengan PWTC tu ke?

yep, kalau ade rejeki nak jugak beli...RM195k

nape, ade lobang lagi murah ke? tempat lain pon aku ble consider...janji menarik utk sewa :)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register