BTC USD 67,037.3 Gold USD 2,331.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

KP Kesihatan Tegur Tingkah Laku Noh Menggayakan Rokok

Xploit Machine

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
58,236
Joined
Nov 23, 2012
Messages
58,236
Reaction score
6,485
Points
916
Awards
1
24.08.2022 - Kuala Lumpur, Perlakuan penyanyi Noh Salleh yang muncul di pentas pertunjukan fesyen Kuala Lumpur Fashion Week 2022 (KLFW) dengan memegang rokok yang tidak dinyalakan baru-baru ini ditegur oleh Ketua Pengarah Kesihatan. Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah dalam kenyataannya di Twitter menegaskan, Kementerian Kesihatan (KKM) memandang serius perbuatan itu sebagai tingkah laku yang tidak sepatutnya dipapar kepada masyarakat.

“Perbuatan ini (merokok dan menghisap vape) di khalayak ramai menunjukkan contoh tidak baik kepada masyarakat sekeliling terutama kepada kanak-kanak dan remaja,” tulisnya.

Dalam KLFW, bekas suami Mizz Nina itu dilihat memegang rokok ketika muncul di pentas peragaan. Terdahulu pada bulan lalu, Noh mencetuskan kontroversi apabila menghisap vape ketika ditemubual oleh wartawan. Noor Hisham turut menyeru orang ramai membantu usaha Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk mengekang budaya merokok.

“KKM menyeru setiap lapisan masyarakat termasuk artis dan selebriti untuk membantu usaha KKM bagi memastikan perbuatan merokok dapat dijadikan sebagai satu budaya tidak diterima dalam kalangan masyarakat,” katanya.​

1661336137535.png

1661336169662.png
 
Sponsored Post

24.08.2022 - Kuala Lumpur, Perlakuan penyanyi Noh Salleh yang muncul di pentas pertunjukan fesyen Kuala Lumpur Fashion Week 2022 (KLFW) dengan memegang rokok yang tidak dinyalakan baru-baru ini ditegur oleh Ketua Pengarah Kesihatan. Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah dalam kenyataannya di Twitter menegaskan, Kementerian Kesihatan (KKM) memandang serius perbuatan itu sebagai tingkah laku yang tidak sepatutnya dipapar kepada masyarakat.

“Perbuatan ini (merokok dan menghisap vape) di khalayak ramai menunjukkan contoh tidak baik kepada masyarakat sekeliling terutama kepada kanak-kanak dan remaja,” tulisnya.

Dalam KLFW, bekas suami Mizz Nina itu dilihat memegang rokok ketika muncul di pentas peragaan. Terdahulu pada bulan lalu, Noh mencetuskan kontroversi apabila menghisap vape ketika ditemubual oleh wartawan. Noor Hisham turut menyeru orang ramai membantu usaha Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk mengekang budaya merokok.

“KKM menyeru setiap lapisan masyarakat termasuk artis dan selebriti untuk membantu usaha KKM bagi memastikan perbuatan merokok dapat dijadikan sebagai satu budaya tidak diterima dalam kalangan masyarakat,” katanya.​

1661336137535.png

1661336169662.png
Dia ni tgk gaya pun nampak sombong,kurang ajar..
Mana diri dia masa interview2 dulu...punya la baik depan tv..
 
10 tahun kahwin
Segala kata" dia pasal agama tu setakat sembang je
Hakikatnya dia ni masih x berubah
aku rasa bukan takat dia curang je...faktor perangai dia pun mungkin Mizz Nina tak tahan....10 tahun tak leh simpan dah perangai sebenar.....hahahha
 
aku rasa bukan takat dia curang je...faktor perangai dia pun mungkin Mizz Nina tak tahan....10 tahun tak leh simpan dah perangai sebenar.....hahahha

Lama betul tu dia bertahan dgn perangai mamat ni
Patutnya beberapa bulan je dah blah
hihi
 
Sponsored Post

Back
Top
Log in Register