BTC USD 64,854.7 Gold USD 2,329.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kota Warisan

Sponsored Post

sebuah penempatan yg sedang membangun dan developing.. tgk la project di sekitarnya.. market rumah pun bukan macam dulu.. kenapa TT nak beli umah atau nak buat property?

tengah property shopping di kawasan KW...dengar citer kawasan tersebut ada hutan sana sini, betul ke? Majoriti penduduk bagaimana? melayu ramai ke, atau mix races?
 
aku pun nak tau jugak...sbb aku baru plan nak beli rumah kat kawasan ni....

beli bro jgn tak beli.. kawasan ni majoriti penduduk staff airport MAS / airasia.. dan ada segelintir juga staff ERL.. kalu korang perasan opposite side ada lagi projek rumah double-storey.. sebelah shell tu pun ada lagi housing project..

kawasan ni pun ez access ke airport klia/lcct dan putrajaya - nilai .. kira dok tgh2 la.. skolah rendah, kedai, semua facility ada...
 
tengah property shopping di kawasan KW...dengar citer kawasan tersebut ada hutan sana sini, betul ke? Majoriti penduduk bagaimana? melayu ramai ke, atau mix races?

aku tak duduk situ.. tapi kerja kat kawasan tuu.. hehe :D

hutan takde.. ladang sawit ada la.. u kena datang sini utk view,, baru u puas hati ..

<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com.my/maps?f=q&source=s_q&hl=en&geocode=&q=kota+warisan&ie=UTF8&hq=&hnear=Kota+Warisan,+Sepang,+Selangor&ll=2.822846,101.701136&spn=0.039348,0.087891&z=14&output=embed"></iframe><br /><small><a href="http://maps.google.com.my/maps?f=q&source=embed&hl=en&geocode=&q=kota+warisan&ie=UTF8&hq=&hnear=Kota+Warisan,+Sepang,+Selangor&ll=2.822846,101.701136&spn=0.039348,0.087891&z=14" style="color:#0000FF;text-align:left">View Larger Map</a></small>

penduduk majoriti melayu...
 
agreement dah sain dah.....tunggu nak buat loan jer....mmg betul kawasan sawiy sbb aku tgk kawasan tu pokok sawit jer penuh....

hoho.. bro beli rumah double storey tu ker? fuiyo... masyukk tuu.. skrang dengar market above 300k kat situ yg dah siap di bina..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register