Korang pernah makan ke benda ni?

CG Sponsors




Taroneey

Banned
Joined
Sep 18, 2012
Messages
707
Reaction score
209
Points
23
mentarang atau nama saintifiknya Pholas Sp amat popular di sekitar Kuala Selangor dan Kuala perlis... Makanan feberet aku ni time balik Perlis ... :D... Kalo belom pernah cer try sekali mmg sedap hingga menjilat jari...












https://www.youtube.com/watch?v=RE5Nf7Z6Lnc
 
Last edited:
Sponsored Post

Orang Banjar

Fun Poster
Joined
Jul 18, 2012
Messages
419
Reaction score
2
Points
15
kupah/ kupang. tak pasti. :-? selangor banyak ni. siap jual tepi jalan utama.
 
Last edited:

aeolian

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2010
Messages
3,346
Reaction score
161
Points
48
kalo makan benda ni muka dgn lidah jadi mcm nigger dalam cerita white chicks.
 

MaMuk

Active+ Member
Joined
Sep 10, 2007
Messages
3,627
Reaction score
16
Points
25
mentarang ni besar dari kupang... memang tengok ada kat area kuala selangor jer kat belah2 sini...
 

nikkeanu

Active+ Member
Joined
May 17, 2008
Messages
4,070
Reaction score
74
Points
60
geli siol tengok mase tak masak lagi...
tapi bila dah masak, fuhhh......
 

semelekete

Fun Poster
Joined
Apr 4, 2013
Messages
112
Reaction score
0
Points
10
mentarang bakar baru je mkn bln lepas mmg lazat.......
 
Sponsored Post
Top
Log in Register