Korang Pernah Dapat Surat/ Meseg Berantai x?

CG Sponsors




roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
as topic it say..

pernah x dapat..cth nye aku dah lupe.tp berbunyi begini..kalo x bg kt seploh umat Islam,rezki akan d tarik balik lah..mcm2 lah

bg aku sume tu x betol even yg Islamik sekali pn..selalu aku ignore jer

korang?pe tindakan korang?sebarkn ker?
 
Sponsored Post

lilbee

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2009
Messages
4,801
Reaction score
10
Points
25
aku penah dapat by sms..

mula2 ada zikir2..

pastu dia cakap kena sebarkan kan 10 orang then aku akan dapat balasan baik sok nye..

kalo xsebarkan, akan dapat kecelakaaan..

aku ignore je..

khurafat btul..
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
penah dapat dulu....

kat masjid...

pastu wat vodo je, sebab karut je la anta dalam surat...
 

prinCeszz LaDy

Super Active Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
7,396
Reaction score
273
Points
81
pnh dpt gak,klu trima surat tu,mcm2 la,dpt musibah le,ape la...tp just ignore jer...
 

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
sape yg gatal2 buat sume tu?boleh x kalo report polis?
 

Cuppy Cakes

Legendary Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
12,140
Reaction score
35
Points
120
just ignore je msg2 camtu tt.....

report polis pun xde pekdah....:))
 

Mr DoN

Active+ Member
Joined
Dec 17, 2008
Messages
4,218
Reaction score
105
Points
33
jgn dok layan msg cam2.. buat donno ja..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register