~Korang penah naik helikopter tak? ~~

CG Sponsors




little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
Teringin lak nak naik helikopter, kejap pun jadilah, kira skali dlm seumur hidup tu dah penah naik.. tp kalo round2 satu KL besh gak, hehe

kalo nk naik heli nie kat maner boleh dan baper kener bayar ek? maner la tau ader pilot heli kat sini boleh kasi naik free :)paid
 
Sponsored Post

lilbee

Active+ Member
Joined
Nov 13, 2009
Messages
4,801
Reaction score
10
Points
25
Teringin lak nak naik helikopter, kejap pun jadilah, kira skali dlm seumur hidup tu dah penah naik.. tp kalo round2 satu KL besh gak, hehe

kalo nk naik heli nie kat maner boleh dan baper kener bayar ek? maner la tau ader pilot heli kat sini boleh kasi naik free :)paid
bukan kene ade sijil ke lesen nak naik heli ni?

aku tgk heli pun gayat..

naik flight pun xpnah tido lena..
 

irsaffy

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2007
Messages
42,957
Reaction score
268
Points
131
Teringin lak nak naik helikopter, kejap pun jadilah, kira skali dlm seumur hidup tu dah penah naik.. tp kalo round2 satu KL besh gak, hehe

kalo nk naik heli nie kat maner boleh dan baper kener bayar ek? maner la tau ader pilot heli kat sini boleh kasi naik free :)paid
Jumpa iklan kt mudah.my
http://www.mudah.my/Perkhidmatan-Helikopter-4219284.htm

Kami menawarkan perkhidmatan sewa helikopter bagi tujuan:

1. Majlis-majlis khas seperti Majlis Perkahwinan, Majlis Perasmian dan sebagainya.

2. 'Aerial View' dan 'Air Tour' di tengah bandar Kuala Lumpur.

3. Membawa penumpang dari satu tempat ke satu tempat atas sebab perniagaan, 'commercial' atau persendirian.

4. 'Air Photography' dan 'Air Survey'.

Pesawat Robinson R44
Kapasiti penumpang 3 orang.
Harga serendah RM2500 sejam. (Boleh runding)

Pembeli helikopter juga dialu-alukan.

Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi:

Capt Shamsul
019-2702726
email: [email protected]

sewa rm2.5k sejam sanggup ker??:D:D:D
 

mojotudam

Active Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
1,160
Reaction score
0
Points
20
aku ada la beberapa kali naik nuri. dua kali keadaan cemas. kecut perut gak
 

little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
Jumpa iklan kt mudah.my
http://www.mudah.my/Perkhidmatan-Helikopter-4219284.htm

Kami menawarkan perkhidmatan sewa helikopter bagi tujuan:

1. Majlis-majlis khas seperti Majlis Perkahwinan, Majlis Perasmian dan sebagainya.

2. 'Aerial View' dan 'Air Tour' di tengah bandar Kuala Lumpur.

3. Membawa penumpang dari satu tempat ke satu tempat atas sebab perniagaan, 'commercial' atau persendirian.

4. 'Air Photography' dan 'Air Survey'.

Pesawat Robinson R44
Kapasiti penumpang 3 orang.
Harga serendah RM2500 sejam. (Boleh runding)

Pembeli helikopter juga dialu-alukan.

Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi:

Capt Shamsul
019-2702726
email: [email protected]

sewa rm2.5k sejam sanggup ker??:D:D:D
wow, thx! :D

kalo kongsi 25 org sanggup la :))

tgk ler kalo ader rezeki ;)
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Pernah naik Nuri.... tak selesa sebab bunyi kapal tongkang... ~X(

P/s Hi Lily...:-*
 

akuslamberjer

Super Active Member
Joined
Jan 5, 2008
Messages
5,287
Reaction score
103
Points
73
Jumpa iklan kt mudah.my
http://www.mudah.my/Perkhidmatan-Helikopter-4219284.htm

Kami menawarkan perkhidmatan sewa helikopter bagi tujuan:

1. Majlis-majlis khas seperti Majlis Perkahwinan, Majlis Perasmian dan sebagainya.

2. 'Aerial View' dan 'Air Tour' di tengah bandar Kuala Lumpur.

3. Membawa penumpang dari satu tempat ke satu tempat atas sebab perniagaan, 'commercial' atau persendirian.

4. 'Air Photography' dan 'Air Survey'.

Pesawat Robinson R44
Kapasiti penumpang 3 orang.
Harga serendah RM2500 sejam. (Boleh runding)

Pembeli helikopter juga dialu-alukan.

Untuk pertanyaan lanjut, sila hubungi:

Capt Shamsul
019-2702726
email: [email protected]

sewa rm2.5k sejam sanggup ker??:D:D:D
waaa..menarik...info yg bagus..
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
xpenah n gayat...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register