Korang Guna Sabun Mandi Apa?

CG Sponsors




khairulkaya

Fun Poster
Joined
Dec 9, 2006
Messages
619
Reaction score
0
Points
10
ok... aku mula dulu...
aku pakai sabun mandi Protex Herbal yg warna hijau tuh...
dulu betis aku mcm naik ruam2 kudis...
aku pakai lux x jalan walaupun aku suka baunya...
aku pakai dove pun x jalan cuma buat akunyer betis makin gebu jer...
last2 aku try guna Protex Herbal... kudis kat betis aku beransur2 ilang... dan skrang betis aku dah suci murni balik...

so... korang share ler ape sabun mandi yg korang biasa guna?
beserta sbb2 knp korang pilih sabun cap tuh?
adakah sbb korang suka baunya?
adakah sbb sesuai ngan kulit korang? :)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

RINI ROSES

Legendary Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
17,170
Reaction score
6
Points
115
aku biasa guna lux ngan palmolive jenis aroma terapi warna merah..

memang wangi giler!

tapi bila g bercuti..aku biasa bawa yang jenis body shop bauan strawberi

wakakakaka!
 

L.O.V.E

CG Top Poster Club
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
pakai sabun Lifebuoy Actifresh Range
bau dier wangi sampai housemate pun beli sabun yang sama gak
:eek:
 

RINI ROSES

Legendary Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
17,170
Reaction score
6
Points
115
lifebuoy made from mana ek?

kalau indon aku boikot...wakakakaka!
 

puyong

Super Active Member
Joined
Jan 29, 2007
Messages
6,474
Reaction score
15
Points
65
pakai sabun Lifebuoy Actifresh Range
bau dier wangi sampai housemate pun beli sabun yang sama gak
:eek:
aku pun guna lifebuoy...:D
dulu aku guna protex..
 

chikabee

Active Member
Joined
Sep 19, 2006
Messages
1,195
Reaction score
1
Points
25
pkai dettol sensitive
lifebuoy pn ade gak gune..wangi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register