BTC USD 67,682.3 Gold USD 2,394.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Korang dah guna maxis u youth club belum??

Sponsored Post

x daftar pun..berape hari je duk sini lg..huhu

tp, digi campus lg best..

sehari rm1 je..leh ckp dr pg smp tgh mlm smp bateri abes..:)paid​

maxis youth club camtu gak..
tapi maxis ni lebih best, sbb sume peringkat umur leh daftar..janji pelajar IPT.. Yg dah gread pon leh daftar jugak..
 
Aku antara pengguna maxis youth club ..best sgt, rate murah gile beb!!

kredit susah nak abiz...
kalau tak sebelum ni topup 10 kejap je habis..

sekarang siap leh gayut2 lagi..hehe

SAPE YANG DAFTAR MINAT LEH BACE-BACE KAT SINI ==>>
http://maxisyouthclub-upax.blogspot.com/

kalo xtuka no bole ke??:">:">

kalo kne tuka no xmo ah..:eek::eek:
 
aku tak pasti ler sama ada aku dah reg atau tak..
tapi,lepas tarikh luput kredit aku tetiba bertukar ke tahun 2013,
rate SMS dgn calling jadi murah,x macam dulu...

nak register kne g pusat maxis...
tnjuk kat matrix loh...

da daftar.. mmg murah... so aku ada dua number, celcom pun aku pakai u pax, maxis pun youth club.. hehe....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register