BTC USD 49,326.7 Gold USD 1,784.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai korang ada masalah tak dengan seller bila beli brg online?

TT

CG Super Hardcore Club
Messages
161,973
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
161,973
Reaction score
22,075
Points
1,671
HAHAHAHAHAA !

27 tahun aku hidup, ni lah seller paling kelakar pernah aku jumpa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Dah oder barang, tapi suruh cancel sebab aku tak ada adab. 🤣

Aku cuma tak reply whatsapp je, sebab rushing, lagipun waktu maghrib banyak urusan nak selesaikan.

Paling kelakar “saya tak kan pos, awak yg rugi lambat dapat refund” HAHAHAHAHAH. Aku rugi ke dia yang rugi sebab tak dapat sales🤣

Nazirul Nasharuddin

FB_IMG_1637283009815.jpg
FB_IMG_1637283012900.jpg
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
Messages
161,973
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
161,973
Reaction score
22,075
Points
1,671
Xpenah lagi beli shopee seller wasap
 

maxpda

Super Active Member
Messages
8,428
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,428
Reaction score
425
Points
91
Shoppe biasa lepas order mmg aku tinggal terus je..Kadang2 xtekan pun order received.. Maap seller..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register