BTC USD 34,569.7 Gold USD 1,834.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai korang ada masalah tak dengan seller bila beli brg online?

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,437
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,437
Reaction score
22,258
Points
1,831
Awards
1
HAHAHAHAHAA !

27 tahun aku hidup, ni lah seller paling kelakar pernah aku jumpa 不不不不不不不

Dah oder barang, tapi suruh cancel sebab aku tak ada adab. 不

Aku cuma tak reply whatsapp je, sebab rushing, lagipun waktu maghrib banyak urusan nak selesaikan.

Paling kelakar saya tak kan pos, awak yg rugi lambat dapat refund HAHAHAHAHAH. Aku rugi ke dia yang rugi sebab tak dapat sales不

Nazirul Nasharuddin

FB_IMG_1637283009815.jpg
FB_IMG_1637283012900.jpg
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,437
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,437
Reaction score
22,258
Points
1,831
Awards
1
Xpenah lagi beli shopee seller wasap
 

maxpda

Super Active Member
gem
Messages
8,872
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,872
Reaction score
554
Points
121
Shoppe biasa lepas order mmg aku tinggal terus je..Kadang2 xtekan pun order received.. Maap seller..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register