BTC USD 35,326.6 Gold USD 1,834.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai korang ada masalah tak dengan seller bila beli brg online?

judinbo

Active Member
Messages
1,810
Joined
Feb 1, 2009
Messages
1,810
Reaction score
146
Points
33
kalau beli online ni, makin kita cerewet atau risau, makin akan ada masalah kat barang tu. kalau buat rilek je, insyaallah tak ada masalah barang tu hehe
 
Sponsored Post

jcv4105

Fun Poster
Messages
370
Joined
Apr 16, 2012
Messages
370
Reaction score
0
Points
10
aku kena ngan seller airtime share celcom dlm cg ni dah bank in 20 inggit terus senyap sms pun xbalas
 

boyz371

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,564
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
281
Points
131
aku kena ngan seller airtime share celcom dlm cg ni dah bank in 20 inggit terus senyap sms pun xbalas

sape tu?Gtawla
aku pon salu beli artime share murah dalam ni,leh berjaga2 :D
 

wira_laju

Active+ Member
Messages
3,353
Joined
Nov 20, 2011
Messages
3,353
Reaction score
99
Points
30
erm..lambat sikit tak kisah lah tt..
aku pernah dapat barang lepas SEBULAN .lagi sakit hati.tapi bukan kat cg nih lah.lps beli kita leh bagi feedback.tapi seller delete aku punyer transaksi.untuk jaga track record dia.so tak dpt nak maki kat page dia.
 
Last edited:

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,437
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,437
Reaction score
22,258
Points
1,831
Awards
1
Akak seller always right

FB_IMG_1624368780931.jpg
 

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,437
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,437
Reaction score
22,258
Points
1,831
Awards
1
Haha jem nak tau harga je pun

FB_IMG_1633171532484.jpg

FB_IMG_1633171535337.jpg

FB_IMG_1633171537909.jpg

FB_IMG_1633171549636.jpg

FB_IMG_1633171556409.jpg
FB_IMG_1633171559397.jpg

FB_IMG_1633171562166.jpg

FB_IMG_1633171564890.jpg
 

maxpda

Super Active Member
gem
Messages
8,872
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,872
Reaction score
554
Points
121
Haha jem nak tau harga je pun

FB_IMG_1633171532484.jpg

FB_IMG_1633171535337.jpg

FB_IMG_1633171537909.jpg

FB_IMG_1633171549636.jpg

FB_IMG_1633171556409.jpg
FB_IMG_1633171559397.jpg

FB_IMG_1633171562166.jpg

FB_IMG_1633171564890.jpg
Dapat jenis seller camni.. Walaupun mmg nak beli terus xjadi. .. Jadah tnya harga pun susah..
 

akecema

CG Top Poster Club
gem
Messages
24,078
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
24,078
Reaction score
3,109
Points
266
Awards
1
Dapat jenis seller camni.. Walaupun mmg nak beli terus xjadi. .. Jadah tnya harga pun susah..
Biasenye jenis harga yahudi ni
 
This User is on vacation. Response time may be delayed. Vacation to Jan 25, 2022.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register