BTC USD 49,264.5 Gold USD 1,782.81
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai korang ada masalah tak dengan seller bila beli brg online?

TT

CG Super Hardcore Club
Messages
161,973
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
161,973
Reaction score
22,075
Points
1,671
ak sebagai buyer, ak nak seller..
-dah bgtau dh bankin, jgnla ckp 'ok' je lor ckpla tq terima kasih kan dpt rezeki

-dh pos msg dh pos, pstu bg tracking no..xpyh tunggu kena mintak..klo blum pos xdpt pos hari ni msg je..no hal..ni msg tanya dh pos belum ek eleh die senyap plak


ak sebagai seller, ak nak buyer..
-xpyh ckp sy serius buyer, sy serius buyer, simpankan sy booking pstu haram xbeli pun

-no hal mtk no akaun xjd beli, normal la tu..tp mcm beriya2 ptg sy bankin, mlm sy bankin..jap lg sy bankin..pstu senyap keh3..haram perangai
 
Sponsored Post

Jedi

CG Top Poster Club
Messages
45,642
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
45,642
Reaction score
2,570
Points
201
Salaam.

^

Aku setuju.

Sekali jer; Moresales.com.my.

Serik aku.

Order barang A, dia poslaju hantar B.
 
Last edited:

Jedi

CG Top Poster Club
Messages
45,642
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
45,642
Reaction score
2,570
Points
201
Seller mcm ni pikir duit je punya orang..hati customer simpan kat rumah :p

Salaam.

Setuju.

Macam2 perangai.


Mungkin ada yang ingat aku pernah bengang pasal seller kat sini yang anggap duit aku tak laku?

Search thread dia 'Gedung baju...'

Dia tu la :)paid

FB pun ada.




Aku PM, dia reply sekali jer.
PM kali ke dua dengan senarai baju2 yang aku nak beli.

Lepas tu tak balas dah.
SMS tak balas.

Tau2 dah jual.
Stok ada/takde pun tak bitau.

Macam cakap dengan tunggul.

Aku dah Ignore dah....blacklist terus.
Tak hingin aku nak beli lagi kat dia.



Baik aku beli seller baju2 MotoGP atau F1.
Seller dia ok sikit.

Harap2 dapat sambar 2014 punya.
 
Last edited:

psx_dream87

Super Active Member
Messages
7,027
Joined
Feb 10, 2011
Messages
7,027
Reaction score
31
Points
80

aku pun rasa mcm tu gak...

dah dia suruh PM...

aku PM lah...

sekali dia punya balas mcm hangin dgn teguran aku...

ok lagi tu bro

aku beli jersi kat fb melalui signature dak cg

proses ok je cantik, cakap jersi ni gred AAA (mu away aku beli)

sekali sampai kat tangan aku yang leaked version

kalau perati leak punya kaler dia lain cikit dari ori

so aku msg la dia kat fb, harem nak balas

msg kat fb, sama harem nak balas

heran aku, bukan susah nak mintak maaf...tak pe la...one day kita jumpa lagi kan
 

FAUZEY_FX

Passed Away
Messages
20,671
Joined
Nov 13, 2010
Messages
20,671
Reaction score
840
Points
171
baik ckp inshaallah..ni kalau janji2 kt org pastu tak ditunaikan..org pun jadi sakit hati..
 

TT

CG Super Hardcore Club
Messages
161,973
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
161,973
Reaction score
22,075
Points
1,671
ok lagi tu bro

aku beli jersi kat fb melalui signature dak cg

proses ok je cantik, cakap jersi ni gred AAA (mu away aku beli)

sekali sampai kat tangan aku yang leaked version

kalau perati leak punya kaler dia lain cikit dari ori

so aku msg la dia kat fb, harem nak balas

msg kat fb, sama harem nak balas

heran aku, bukan susah nak mintak maaf...tak pe la...one day kita jumpa lagi kan

psstt..siggy ak dulu ke tu?
 

TT

CG Super Hardcore Club
Messages
161,973
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
161,973
Reaction score
22,075
Points
1,671
damn...a'a...sakit hatiku tak hilang bila memandang mu away aku

dah la aku tempah patch champion sekali

ko punya sendiri ke bisnes ni?
eh bknla..die sewa siggy..entah lupa id cg die
 

azimlife

Super Active Member
Messages
9,619
Joined
May 31, 2007
Messages
9,619
Reaction score
151
Points
73
page yang ts cakap

rasanya dulu bro yg minta page FB kan lepas aku up thread ni sbb jersi dia jual murah? :D

tak payah letak lah page dia dalam ni...

aku bukan nak bagi tutup periuk nasi dia...

lagipun benda dah settle...:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register