BTC USD 48,979.8 Gold USD 1,785.33
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai korang ada masalah tak dengan seller bila beli brg online?

azimlife

Super Active Member
Messages
9,619
Joined
May 31, 2007
Messages
9,619
Reaction score
151
Points
73
aku sebenarnya agak terperanjat dengan seller yg jual jersi ni.

dia yg up status kat page.

tapi bila aku bagi teguran.

gaya macam xboleh terima.

padahal aku just nak bagitau jgn berjanji kalau barang tu belum ready.

aku beli jersi dgn dia. aku transfer hari isnin. dia kata nak pos hari rabu.

lepas tu aku sms dia tadi, boleh plak dia kata semua jersi arsenal away dia pos hari sabtu ~X(

dah lah nak pakai besok layan kat kedai mamak... :">

tak nafikan harga dia bagi mmg murah tapi kalau attitude berterusan mcm ni, customer pun boleh lari.

ke cara aku tegur tu nampak kasar? :-?


iZ1Vxx2.jpg


status yg dia up

BezLvFB.jpg


janji dia pada awalnya, teguran drpd aku dan jawapan balas dari dia.
 
Sponsored Post

emasmoden

Super Active Member
Messages
7,373
Joined
Aug 7, 2007
Messages
7,373
Reaction score
23
Points
65
tu seller ego, atau jenis biznes guna modal org (buyer bayar baru nak order)
sbb tu stock takde pun ckp ada.
 

syahays

CG Top Poster Club
Messages
23,441
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2010
Messages
23,441
Reaction score
50
Points
120
seller ego tu..
patot dia kene rilex2..
mintak maaf ngan customer...
 

azimlife

Super Active Member
Messages
9,619
Joined
May 31, 2007
Messages
9,619
Reaction score
151
Points
73
tu seller ego, atau jenis biznes guna modal org (buyer bayar baru nak order)
sbb tu stock takde pun ckp ada.

aku pun rasa mcm tu gak...

dah dia suruh PM...

aku PM lah...

sekali dia punya balas mcm hangin dgn teguran aku...
 

azimlife

Super Active Member
Messages
9,619
Joined
May 31, 2007
Messages
9,619
Reaction score
151
Points
73
seller ego tu..
patot dia kene rilex2..
mintak maaf ngan customer...

aku pun xde lah nak marah gila ke hape...

cuma frust gak lah bila dia dah janji pos rabu...

smlm aku siap call mak aku tanya ada barang sampai tak...
 

strom

Legendary Member
Messages
17,847
Joined
Jul 18, 2011
Messages
17,847
Reaction score
4,715
Points
191
Kalau aku sekali tu je laa merasa duit aku.. :)
 

haudli

CG Top Poster Club
Messages
47,314
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
org cam tu meniaga x lama...
 

aku mizi

Fun Poster
Messages
792
Joined
Aug 6, 2010
Messages
792
Reaction score
2
Points
15
sepatutnya dia minta maaf sbb x tunaikan jnji dia.
 

TT

CG Super Hardcore Club
Messages
161,973
Top Poster #4
Joined
Jan 13, 2009
Messages
161,973
Reaction score
22,075
Points
1,671
dah tu amik refund jela..lagi nak tunggu jgk ke
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register