To Sell Kopi kurus

CG Sponsors




kall

Active Member
Joined
Sep 5, 2007
Messages
1,461
Reaction score
71
Points
30
Credits
0


SLIMMEZ BEAUTY COFFEE merupakan suatu minuman kopi yang sedap, dicampur dgn rasa yang mewah dan mempunyai ciri-ciri secukupnya dan seimbang. Ia mempunyai aroma yang wangi dan rasanya berkrim. Setiap paket dipek dipersekitaran yang dilindungi dan dijamin segar.

Slimmez Beauty Coffee membantu dalam metabolisma glukos, menjaga tahap insulin dan mengimbangi tahap kolesterol darah dan lipid-lipid lain agar sentiasa di tahap yang sihat.

Ramuan aktifnya membentuk sebahagian daripada kompaun dalam badan yang dikenali sebagai 'glucose tolerance factor' (GTF), yang terlibat dalam melaraskan tahap insulin yang bertindak mengawal paras gula darah dan mengawal selera makan. Ianya juga membantu tubuh menggunakan simpanan lemak sebagai sumber tenaga.

Ia akan membantu anda mendapatkan berat badan yang sihat, menjaga bentuk badan anda dan meningkatkan keyakinan anda. Apakah yang lebih baik daripada mendapatkan kesemuanya dengan hanya meminum kopi kegemaran anda.

Dapatkan bentuk badan yang anda idam-idamkan selama ini! Antara keistimewaan yang akan anda rasai dengan meminum Slimmez Beauty Coffee -

:arrow: Menyegarkan badan
:arrow: Melawaskan pembuangan air & mencegah sembelit
:arrow: Mengawal selera makan
:arrow: Mengawal keinginan untuk 'snacking'
:arrow: Bahan pemanis tanpa gula - sesuai utk penghidap diabetes
:arrow: Rasa kopi yang lazat
:arrow: Pastinya - Melangsingkan Badan!

Untuk kesan terbaik, minumlah 2-3 cawan Slimmez Beauty Coffee setiap hari

KANDUNGAN : 20 Sachet
RETAIL PRICE : RM39.90 +RM5(POS)

Kalo area pasir gudang FREE DELIVERY TQ



limited stok
pm me kalo nak untuk detail payment
 
Last edited:
Sponsored Post

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
Credits
0
ada testimoni ke bro? kalo minum ni bley dapat migrain x?
 

kall

Active Member
Joined
Sep 5, 2007
Messages
1,461
Reaction score
71
Points
30
Credits
0
Testimoni ader tapi lambat plak nak taip citer
tapi saya minum tak raser plak migrain malah mudah lawas dan sedap
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
Credits
0
Testimoni ader tapi lambat plak nak taip citer
tapi saya minum tak raser plak migrain malah mudah lawas dan sedap
testimoni dari hang sendiri?? Brp lama dah pakai n brp dah kurang? Neway, kopi n HALAL n dapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan x?
 

gihaz

Active Member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
1,468
Reaction score
71
Points
30
Credits
0
kopi nie ngan kopi radix mane lg baik? radix aritu aku minum msa skit prut crit brit, igtkan blehla nk kurgkn skit tuu kut2 dia bleh cuci2 ke ape ke dlm prut nie tapi bertambah sakit plak...
 

kall

Active Member
Joined
Sep 5, 2007
Messages
1,461
Reaction score
71
Points
30
Credits
0
testimoni dari hang sendiri?? Brp lama dah pakai n brp dah kurang? Neway, kopi n HALAL n dapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan x?
aku minum sekotak jerk ,, jadik sikit jerk penurunan,,
kalo tengok kat kotak kopi nih memang ader tander HALAL dan Ader Kelulusan KKM nak scan gambar takder scanner/kamera plak
 
Last edited:

kall

Active Member
Joined
Sep 5, 2007
Messages
1,461
Reaction score
71
Points
30
Credits
0
kopi nie ngan kopi radix mane lg baik? radix aritu aku minum msa skit prut crit brit, igtkan blehla nk kurgkn skit tuu kut2 dia bleh cuci2 ke ape ke dlm prut nie tapi bertambah sakit plak...
Kopi radix pun sedap jugak ,mungkin hang tak sesuai minum kopi kut :) ader jenis org yang tak sesuai minuman berkopi nihh jadik berhati2 lah dan mintak nasihat doktor
 
Last edited:

gihaz

Active Member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
1,468
Reaction score
71
Points
30
Credits
0
Kopi radix pun sedap jugak ,mungkin hang tak sesuai minum kopi kut :)
x sesuai apenye dah mmg kopi feberet aku..stok radix slalu ade kat umah aku..slalu minum ok jer, tapi masa skit prut aritu jadi bertambah teruk pasal mnum kopi nie, aku tanye member dia kate aku silap minum,patut jgn minum kalau sakit yg x sesuai dgn kopi nie, jadi berlawanan ape ntah, sbb menda nie herba,panas..ape ntah aku pun x paham...
 

kall

Active Member
Joined
Sep 5, 2007
Messages
1,461
Reaction score
71
Points
30
Credits
0
x sesuai apenye dah mmg kopi feberet aku..stok radix slalu ade kat umah aku..slalu minum ok jer, tapi masa skit prut aritu jadi bertambah teruk pasal mnum kopi nie, aku tanye member dia kate aku silap minum,patut jgn minum kalau sakit yg x sesuai dgn kopi nie, jadi berlawanan ape ntah, sbb menda nie herba,panas..ape ntah aku pun x paham...
aku pun suker kopi radix he he:D
 

hudud

Fun Poster
Joined
May 14, 2008
Messages
469
Reaction score
1
Points
15
Credits
0
`waah berminat nak beli nih PM saya macamaner nak bayar
 
Sponsored Post
Top
Log in Register