BTC USD 28,950.8 Gold USD 1,853.48
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Koperasi Wahida HPA Berhad (R-6-0086) - hpa4online.com

katani17

Active+ Member
Messages
4,831
Joined
Dec 3, 2007
Messages
4,831
Reaction score
205
Points
33

x de jutawan2 nak bail out ke? :-?:-?:-?

petronas?
EPF?
Sime Darby?
KPJ?
KFC Holding?
kerajaan negeri selangor? kelantan? kedah?

puak2 mlm yang boleh takeover or JV dengan HPA. Sbb main biz dengan household product
 
Sponsored Post

katani17

Active+ Member
Messages
4,831
Joined
Dec 3, 2007
Messages
4,831
Reaction score
205
Points
33
ada information yg mengatakan pengurusan sekarang dah caca merba...ada kawan-kawan yang mengambil kesempatan atas kebaikan BOSS HPA....isan dia

Yang slack bila beli bangunan kat Shah Alam tue. Nak beli bangunan bleh cuma kena step by step
 

pg01

Junior Member
Messages
71
Joined
Jan 21, 2010
Messages
71
Reaction score
3
Points
11
Salam sahabat..Dah lama benar tak dengar berita tentang kowahida..
 

ennoar

Active+ Member
Messages
2,845
Joined
Apr 22, 2008
Messages
2,845
Reaction score
34
Points
30
pulok....cadang nak beli saham...dah terlentang....
 

rodziosman

Fun Poster
Messages
157
Joined
Nov 27, 2010
Messages
157
Reaction score
10
Points
15
macam mana nak maju ..pengurusan mula caca merba...dah banyak dah support barang hpa ni..sekarang dah tak beli dah...byk lagi brg muslim di pasaran..pilihan yg terbaik utk ekonomi yg masi sideaway ni ialah barangan yg berpatutan
 

tupat

Active+ Member
Messages
3,629
Joined
Nov 5, 2010
Messages
3,629
Reaction score
74
Points
30
org melayu pelingkup sama2 melayu...semua org dah tau cara org melayu bekerja..:))

naya hpa:((
 

cari_wang

Fun Poster
Messages
407
Joined
May 27, 2012
Messages
407
Reaction score
10
Points
15
org melayu pelingkup sama2 melayu...semua org dah tau cara org melayu bekerja..:))

naya hpa:((

Org melayu ni kan, kalo bbisnz tak pernahnye nak kekal lama. Nak2 kalo yg buat2 pelaburan ni sume. Apesal? tak cukup ilmu ke pe? kekdang smp kene tipu la ape la... selalu jd mcm tu...

Kalo koperasi plak.., lebih kurang mcm tu lah jugak..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register