Koperasi Perumahan Rakyat Kelantan Berhad (KPRKB)

CG Sponsors
adiwira

Active Member
Joined
Feb 17, 2011
Messages
1,217
Reaction score
141
Points
33
kawe dah bayar rm2500.00 tu.. dapat tarikh interviu bulan disember 11 atau januari tahun depan..

rm2500 tu sebagai deposit awal. kawasan ada banyak tempat.. kawe amik di kota bharu dan pilihan kedua di bachok dekat dgn Ukelantan.. gitu la di crita kan..

perjanjian LO atau SNP belum lagi di buat.. bayar jer dulu..


pendapat kawe:

bagi kawe duit tu sebenarnya koperasi dah masuk dalam akaun depa cam saham utk status sesebuah koperasi .. cam modal la.. nak dapat nanti mungkin susah.. kalu nak batalkan pembelian tu, boleh dapat balik duit rm2500 tu mungkin makan masa la..

duit yg dikumpul tu la akan dirolling setiap tahun oleh koperasi sebab ada peminjam yg beli..

ada individu boleh beli cash dgn harga rm35k<..rumah tu tempoh pinjaman 25 tahun.. bulanan dalam rm2++.++.. kira2 dalam 75k la lebih kurang..


koperasi tu baru tubuh awal tahun ni, baru sangat.. mmg la tak de dalam senarai 100 koperasi paling femes.. risiko takut gulung tikar jer..

boleh cek di fesbuk ada gak perjalanan pembinaan .. samaada pecah tanah dan pembinaan..
 
Sponsored Post

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,608
Reaction score
729
Points
71
ape citer perkembangan koperasi ini skg...
 

aiman27

Active+ Member
Joined
May 14, 2010
Messages
4,608
Reaction score
729
Points
71
KPRKB taja tumpat FA ker??

TUMPAT FA mensasarkan berada dalam kelompok empat pasukan terbaik apabila tampil buat julung kalinya beraksi dalam saingan Liga FAM musim 2013.

Pasukan yang diperkuatkan dengan barisan pemain muda serta gabungan dua bekas pemain Kelantan, Che Hishamudin Hassan dan Sarudy Aziz bakal menjadi pencabar kepada 12 pasukan lain yang bertanding dalam Liga FAM.


Jurulatih Tumpat FA, Husin Deraman berkata, pasukannya sudah membuat persediaan lebih setahun sebelum tampil dalam saingan liga ketiga terbaik ini malah percaya dengan pengambilan pemain muda yang pernah beraksi di peringkat negeri mampu membawa pasukan berkenaan ke peringkat lebih tinggi.

Katanya, khidmat bekas dua pemain Kelantan juga diserap dalam pasukan Tumpat FA bagi mengimbangi kekuatan tenaga dan dan pengalaman sebelum memulakan misi memburu kedudukan empat terbaik apabila saingan bermula Febuari ini.


“Untuk musim pertama kita mensasarkan berada dalam kelompok empat terbaik dan jika mempunyai peluang, kita mahu berada sebaris dengan pasukan senior, Kelantan,” katanya ketika ditemui pada Majlis Memperkenalkan Pasukan Tumpat FA dan Penyerahan Cek Tajaan, semalam.


Turut hadir, Yang Dipertua Persatuan Bola Sepak Jajahan Tumpat (PBJT), Wan Hanapi Wan Yakob dan Ketua Pegawai Eksekutif, Kumpulan Perumahan Rakyat Kelantan (KPRK), Nik Salman Nik Din.

http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/TumpatFAsasarempatterbaikLigaFAM/Article/index_html
 

Felix23

Active Member
Joined
Mar 23, 2008
Messages
1,605
Reaction score
23
Points
25
Sponsored Post
Top
Log in Register