BTC USD 59,365.9 Gold USD 2,411.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

DDos

Legendary Member
gem
Messages
14,111
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
Salam,

sapa2 yg kenal dan tahu atau memang ada menjalankan perniagaan membuat ubahsuai kedai termasuk partition,display box dan seumpamanya. Boleh tak bagi sebutharga kat sini.

secara menyeluruh bagaimana perkiraan harga, samada perkaki persegi ke, atau lain2 kiraan.

aku nak anggaran secara kasar, kalu setuju kita boleh tetap masa dan jumpa.

aku kat area melaka, dan kalu boleh nak cari kontraktor area melaka juga agar senang nak berurusan.

plan tapak lebih kurang macam gambar kat bawah

az8d.jpg


apa2 boleh reply kat thread ni.

tk
 
Sponsored Post

Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register