Wanted Kontraktor untuk buat ubahsuai kedai

CG Sponsors




DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
Salam,

sapa2 yg kenal dan tahu atau memang ada menjalankan perniagaan membuat ubahsuai kedai termasuk partition,display box dan seumpamanya. Boleh tak bagi sebutharga kat sini.

secara menyeluruh bagaimana perkiraan harga, samada perkaki persegi ke, atau lain2 kiraan.

aku nak anggaran secara kasar, kalu setuju kita boleh tetap masa dan jumpa.

aku kat area melaka, dan kalu boleh nak cari kontraktor area melaka juga agar senang nak berurusan.

plan tapak lebih kurang macam gambar kat bawah



apa2 boleh reply kat thread ni.

tk
 
Sponsored Post

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
Xde kontraktor Melayu ke dlm ni?
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
129
Points
73
Jauh la tn.....
X memenuhi kehendak tuan...
Teman kat shah alam.,.
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
Jauh la tn.....
X memenuhi kehendak tuan...
Teman kat shah alam.,.
xpe, lain masa ada rezeki kita. meh sapa2 yg dok area melaka dan buat keje2 kontrak ubahsuai kedai ni, jempput masuk :)cgrock
 

KanoraIDEAS

Junior Member
Joined
May 18, 2012
Messages
99
Reaction score
1
Points
11
Untuk kerja-kerja kitchen kabinet @ wardrobe kami sedia membantu :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register