BTC USD 48,326.8 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kontraktor Cuci Bangunan dan Cuci Kawasan

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
kalau tender pembuangan sisa bangunan aku pernahlah dapat dan masih buat sampai sekarang
 
Sponsored Post

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
encikz,

tumpang tanya..macam mana encik mulakan proses dapat kan sijil kontraktor dr MOF tu. Saya xde knowledge langsung dalam hal ni...harap encikz dan geng CG sekalian dapat membantu..

senang jer...register syarikat...then isi borang eperolehan online (daftar syarikat)...cuma syarat2nya kena penuhi...supporting document kena cantik...antaranya dia nak 3 bulan current account, agreement sewa pejabat etc...leh tengok kat eperolehan...skrg dorang pakai digital cert jer...
 

encikz

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,771
Reaction score
219
Points
33
biasenye gaji pekerja berape? gaji supervisor?
untuk cuci kawasan sekolah biasenye brape pekerja kena pakai?
cuci kolej di universiti plak camane?

sbb aku nak try masuk tender kat universiti ni...bersih fakulti dan kolej...

kongsi2 kan kat sini...kalau ada yang nak chemical dan alat2 pembersihan aku leh supply...
 

iwak

Super Active Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
7,594
Reaction score
37
Points
80
mana nk dpt tender ni. ssah le kalo x de kabel.~X(
 

fordLASER

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2007
Messages
10,806
Reaction score
54
Points
120
klau nak tahu market price utk staff operasi boleh check kat jobstreet.com.
lg satu utk tender universiti mesti ada document tender siap dgn scope of work , kat situ dah boleh work-out contract cost.
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
mana nk dpt tender ni. ssah le kalo x de kabel.~X(

tak perlu kabel bro...yang penting alert dgn setiap terbitan tender...mana yang dekat dgn putrajaya kenalah rajin panjat pejabat2 kerajaan...yang penting register company kita tu dulu di pejabar2 kerajaan sebagai kontraktor or vendor
 

alpijat

Fun Poster
Joined
Apr 4, 2009
Messages
333
Reaction score
3
Points
15
tumpang mencelah TT, nak tanya cuci bangunan camana tu..?? saya dan kwn saya ada juga bikin dan tgh cari job cuci bangunan ni, tapi kami buat facade cleaning la using rope access system. kalau ada peluang utk JV blh kot discuss2 nanti..
 

jani

Active Member
Joined
Apr 28, 2008
Messages
2,365
Reaction score
23
Points
25
ok jugak idea amik pekerja yg sblm ni...cuma nak tau strategi nak menang bid tender tu? Camane nak estimate kos pekerja, kos pengurusan, gaji mereka, etc...

nk dapat tender biasa kna ada cable.. sbb pglman pakcik aku sndiri..4org pakcik aku guna cable semua dapat tender cuci kawasan trganu.. seorg lg pakcik aku x de cable x dpt tender terus.. yg 4 org tu siap dapat tender kantin asrama & suply bahan mentah kt penjara..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register