Kontraktor(Civil) dll yg ada lesen dgn Petronas

CG Sponsors




bongg

Active Member
Joined
Jul 20, 2007
Messages
1,337
Reaction score
2
Points
25
Salam..

Saya mencari sesiapa yg ada lesen kerja2 CIVIL dgn PETRONAS..kerja sudah ada cuma kontraktor yg ada lesen dgn PETRONAS shj payah nak cari....

Mesti korang tanya camner kawan aku dapat kija tapi takder lesen PETRONAS...jawapannya sememangnya dia ader lesen PETRONAS dan kerja2 yg dah dapat banyak atau mungkin dia nak fokus pd kija2 yg amauntnya besar...so yg lebih2 tu arr nak bagi pd sesiapa yg ader lesen PETRONAS nie..

Maklumat amnya adalah kerja2 civil...kos dlm rm5j.Payment=progress payment.

So sesiapa yg ada boleh PM saya no HP dan saya akan hubungi anda secepat mungkin...

Saya guna konsep siapa senang beri komitmen cthnya utk jumpa dgn owner tak byk songel...boleh jumpa di mana2 dan pd bila2 masa utk deal biz nie...bila call senang nak angkat ...dia akan saya beri keutamaan...paling penting TIADA UPFRONT MONEY.

Dah dapat job seperti biasa..ha ha..win win.

Utk job lain selain civil..saya akan update jika ada nanti..

Sesiapa yg berminat boleh arr PM NO HP..saya akan call semula utk deal tarikh/masa/tempat utk perbincangan selanjutnya.

TQVM
 
Last edited:
Sponsored Post

zul8357

Freshie
Joined
Feb 26, 2009
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
saya atau kwn saya berminat call 0164783486-zulkefli
 

zul8357

Freshie
Joined
Feb 26, 2009
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
satu lg ada orang tanya dia ada funder utk beli kapal oil tanker (supertanker)together with working capital around rm800juta.
tp funder nak projek petronas ada dulu baru release fund.sblm tu funder keluar loi dulu.supertanker vessel biasanya bawa minyak dari sarawak ke jepun,korea,taiwan . TOLONG SAYA .NANTI BINCANG KOMISEN
 

bongg

Active Member
Joined
Jul 20, 2007
Messages
1,337
Reaction score
2
Points
25
Salam...

Ada rakan2 yg berminat lagi ker tak?

Jika ada..update shj coz utk projek yg di atas saya dah jumpa kontraktor yg berminat.

TQVM
 

mohd herman

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
5,194
Reaction score
22
Points
65
petronas mmg byk job...
tp nak daftar tu yg agak susah sikit...
dia utamakan syarikat yg ada ISO kan?
 

alliyaz

Active Member
Joined
May 11, 2009
Messages
1,764
Reaction score
2
Points
25
kompeni sy bahagian M&E and HVAC...ada job ke?
 

bongg

Active Member
Joined
Jul 20, 2007
Messages
1,337
Reaction score
2
Points
25
petronas mmg byk job...
tp nak daftar tu yg agak susah sikit...
dia utamakan syarikat yg ada ISO kan?
Saya tak pasti ttg ISO...coz main point cuma ada lesen dr petronas..nanti saya update
 

bongg

Active Member
Joined
Jul 20, 2007
Messages
1,337
Reaction score
2
Points
25
kompeni sy bahagian M&E and HVAC...ada job ke?

Ttg nie saya akan cuba tanya...jika ada saya akan PM saudara.

Kalau takder apa2 kat PM maksudnya belum ada lagi.

Takpun tinggalkan no HP kat PM saya..ada aje saya call dan u bincang lanjut dgn mereka2 yg sepatutnya.Paling penting NO UPFRONT MONEY
 

bongg

Active Member
Joined
Jul 20, 2007
Messages
1,337
Reaction score
2
Points
25
Salam..

Sesiapa yg berminat boleh letakkan detail seperti nama & no hp...senang utk saya hubungi jika ader peluang kerja nanti.

Letakkan sekali lesen apo yg ader...cthnya M&E,civil,supply barang atau dll...mana yg berkaitan saya akan hubungi jika ader peluang.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register