(Q & A) konsol permainan video yg pernah & sedang korang miliki

Recommended Brokers


Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
17,799
Reaction score
960
Points
161
Aku Dari dlu target nak bli PS4 sampai skrg X dpt2

Ada game shenmue kat PS4 tu, sape yg pernah main Dreamcast tau la bertapa best nya game tu
aku beli ps2...main bertahun tahun..anak main...bulan lepas member anak nak jual ps3...RM100...apa lagi belilah...maka puaslah anak aku main..
 
Sponsored Post

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
12,950
Reaction score
1,001
Points
221
xbox 360 beli untuk anak sekarang ni simpan dalam kotak... tak jadi orang asyik ngadap game je anak aku ni...
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
17,799
Reaction score
960
Points
161
xbox 360 beli untuk anak sekarang ni simpan dalam kotak... tak jadi orang asyik ngadap game je anak aku ni...
aku bagi anak main lepas UPSR ...bila abg dia balik dari asrama..cuti sekolah je...kalau hari biasa memang suruh simpan...
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,609
Reaction score
111
Points
33
Nintendo DSi XL, XBOX 360 Kinect, Nintendo Wii, Nintendo Switch...latest Nintendo Switch Lite...semua masih ada dan digunakan...anak yg besar dah start main game kat laptop...so yg kecik duk balun game2 lain...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register