(Q & A) konsol permainan video yg pernah & sedang korang miliki

CG Sponsors




Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
19,419
Reaction score
1,517
Points
201
Aku Dari dlu target nak bli PS4 sampai skrg X dpt2

Ada game shenmue kat PS4 tu, sape yg pernah main Dreamcast tau la bertapa best nya game tu
aku beli ps2...main bertahun tahun..anak main...bulan lepas member anak nak jual ps3...RM100...apa lagi belilah...maka puaslah anak aku main..
 
Sponsored Post

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,216
Reaction score
1,176
Points
221
xbox 360 beli untuk anak sekarang ni simpan dalam kotak... tak jadi orang asyik ngadap game je anak aku ni...
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
19,419
Reaction score
1,517
Points
201
xbox 360 beli untuk anak sekarang ni simpan dalam kotak... tak jadi orang asyik ngadap game je anak aku ni...
aku bagi anak main lepas UPSR ...bila abg dia balik dari asrama..cuti sekolah je...kalau hari biasa memang suruh simpan...
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,774
Reaction score
161
Points
33
Nintendo DSi XL, XBOX 360 Kinect, Nintendo Wii, Nintendo Switch...latest Nintendo Switch Lite...semua masih ada dan digunakan...anak yg besar dah start main game kat laptop...so yg kecik duk balun game2 lain...
 

otro nuai

Fun Poster
Joined
Nov 12, 2009
Messages
204
Reaction score
2
Points
15
so far dah merasa la pegang Gameboy , PS1, PS2, PSP, PS3 (jodoh tak lama), Xbox 360, dan sekarang PS4
 

Epal10

Active Member
Joined
Jan 20, 2013
Messages
1,179
Reaction score
32
Points
40
ps1
ps2
gameboy
dlu teringin nk beli ps4, tpi xmampu
skrg dh mampu, dh ada ank pulak
takut terabai ank jika beli benda gitu
 

oso050

Active Member
Joined
Feb 25, 2018
Messages
1,224
Reaction score
189
Points
43
Ps 2 2nd ok ke...ps 3 ke..brp rm..

Pnh beli ps 1 ka dulu..

Ps2..ps 3..main kat cc atau umh mbr ja...

Akineh akineh akineh....agaska....
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,858
Reaction score
1,046
Points
191
ps1..3..4... dan bakal 5....


sume aku x pernah miliki... one and only is 2.. plg ohsem sbb leh beli cd pirate rm10 3-4 keping... kekekkeke
 

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
8,444
Reaction score
241
Points
88
1. Game kapal tembak2.
2. Brick game
3. Game tape
4. Ps two
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,851
Reaction score
8,258
Points
716
ps1..3..4... dan bakal 5....


sume aku x pernah miliki... one and only is 2.. plg ohsem sbb leh beli cd pirate rm10 3-4 keping... kekekkeke
zaman ps2 mmg game gameplay semua osem2 ....antara console ps yg paling laku keraih time tu... :ROFLMAO:
ceq pun ada simpan lagi ps2 gemuk ceq...kiki
 
Sponsored Post
Top
Log in Register